Το έκτακτο ΔΣ των “γουναράδων” – Παραίτηση Τοκαλτίδη - OlaDeka

Το έκτακτο ΔΣ των “γουναράδων” – Παραίτηση Τοκαλτίδη

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο έλαβε χώρα χθες το βράδυ στο ESPEROS PALACE με σύσσωμα τα μέλη του Δ.Σ να ανταλάσουν απόψεις εφ’όλης της ύλης.
Από τα σπουδαιότερα που θέματα που συζητήθηκαν ήταν οι πληρωμές των παικτών και η παραίτηση του έφορου ποδοσφαίρου, Ηλία Τοκαλτίδη.
Με τη παρακάτω λιτή ανακοίνωση ο επί σειρά ετών παράγοντας των <<γουναράδων>> αποχώρησε τονίζοντας τα εξής:
“Δε μπορώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στο σύλλογο με τον τρόπο που επιθυμώ και αυτός είναι ο λόγος που παραιτούμαι.”
Η παραίτησή του έγινε δεκτή από το Διοικητικό Συμβούλιο, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος που τον ευχαρίστησε θερμά και του ευχήθηκε τα καλύτερα.
Στη συνέχεια στο τραπέζι έπεσε η κατ ιδίαν –πρωινή- συνάντηση του προέδρου με όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που προέρχονται εκτός του νομού.
Αμφότεροι οι εφτά παίκτες που αποκτήθηκαν τη θερινή μεταγραφική περίοδο συζήτησαν σε άριστο κλίμα, με τις οφειλές προς το πρόσωπό τους να μειώνονται πλέον στο ελάχιστο, τη στιγμή μάλιστα που ορισμένοι έχουν ήδη λάβει το προβλεπόμενο ποσό που δικαιούνται να εισπράξουν μέχρι και τα Χριστούγεννα!
Το ενδιαφέρον στρέφεται ολοκληρωτικά στην αναμέτρηση της Κυριακής όπου οι τρεις βαθμοί αποτελούν αυτοσκοπό στην ανοδική πορεία που διαγράφει ο σύλλογος. ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria