ΓΕΩ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΓΕΩ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΓΕΩ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ - OlaDeka

ΓΕΩ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ – ΓΕΩ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ & ΓΕΩ-ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΡΥΠΑΙΟΥ

Όλοι έχουμε ακούσει τα ΜΜΕ να γράφουν και προφέρουν αυτές τις τρείς λέξεις. Εδώ θα επιχειρήσουμε ανάλυση των τριών αυτών λέξεων με περιγραφή απλή, εκλαϊκευμένη, γλαφυρή, ακόμη και γραφική, κατανοητή στο ευρύ αναγνωστικό κοινό.
Α) Γεω-πολιτική:


Η Γεω-πολιτική είναι η παγκόσμια πολιτική των κρατών της Γης. 
Το λέει η λέξη. Μόνο που τη πολιτική αυτή την χρησιμοποιεί και την εκμεταλλεύεται η ηγεσία της Παγκόσμιας  Διακυβέρνησης, που κυβερνά το πλανήτη Γη, κατά το δοκούν, και τα συμφέροντά της. 
Η Γεωπολιτική είναι η μελέτη της επίδρασης που ασκούν οι
Γεωγραφικοί παράγοντες, στη διαμόρφωση της εθνικής ή διεθνούς εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής μιας χώρας, και των σχέσεων αυτής μεταξύ των διαφόρων κρατών του πλανήτη, γειτονικών ή μη.
Η Γεωπολιτική είναι η επιστήμη εκείνη, που συνδυαζόμενη με έξυπνη διπλωματία, εξετάζει, μελετά, αναλύει, και ερμηνεύει την αλληλεξάρτηση μεταξύ γεωγραφικού χώρου, και ανθρωπίνων δραστηριοτήτων, αλλά και των ανθρώπων μεταξύ των, με σκοπό την αξιοποίηση, και αύξηση της ισχύος, οικονομικής και πολιτικής των διαφόρων κρατών, στο παρόν, και στο μέλλον.(Αυτά θεωρητικά).
Η Γεωπολιτική χρησιμοποιεί τις λεγόμενες «δεξαμενές σκέψεως»  ή
Think Tanks, σε διάφορα κράτη, ιδιαίτερα στις  Η.Π.Α.
Επειδή τα διάφορα κράτη του πλανήτη, ιδίως τα ισχυρά, δεν κάθονται φρόνιμα, αλλά αλληλοϋποβλέπουν και ζηλεύουν το ένα το πλούτο, την ισχύ, και τη πρόοδο του άλλου, γιαυτό χρειάζονται αυτές οι επιστήμες.
Δυστυχώς οι άνθρωποι δεν είμαστε αγγελικά πλασμένοι, και τα κράτη εχθρεύονται από καταβολής κόσμου το ένα το άλλο, με ζήλια, έχθρα, και φθόνο, γιαυτό ανεπτύχθησαν αυτές οι επιστήμες, για ανάλυση, νομοθεσία, κανόνες, και προστασία του ενός από το άλλο, σε συνεργασία με τον  Ο.Η.Ε. 
Αυτά θεωρητικά και ΜΟΝΟ. Στην ουσία κυβερνούν την υφήλιο οι Κοσμοκράτορες. Εφαρμόζουν τη Γεω-πολιτική κατά τα συμφέροντά
τους.
Γιαυτό υπάρχει η Γεωπολιτική, και η διπλωματία μεταξύ των Κρατών. «Φύλαγε τα ρούχα σου»……. λέει ο Λαός.
Η πατρίδα μας εμπλέκεται στη Γεωπολιτική σαν κλωτσοσκούφι.
Τη Πατρίδα μας λόγω ανάξιας πολιτικής ηγεσίας, την χρησιμοποιούν οι Παντοκράτορες σαν μπάλα ποδοσφαίρου, μέσα στα γήπεδα που τη κλωτσάνε οι παίκτες ανάλογα με το παιχνίδι!!!!
Η ανοχή των πολιτικών μας στις δυνάμεις κατοχής είναι ανυπόφορη.
Σαν τις κότες κάθονται μπροστά στους Κοσμοκράτορες, ηγέτες της παγκόσμιας Διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Η Γεωπολιτική επίσης προστατεύει και το φυσικό περιβάλλον από πάσης φύσεως εχθρικές ενέργειες, εσκεμμένες ή μη, ή τυχαίες ρυπάνσεις και ατυχήματα, ή από τυχαία περιστατικά. 
Εχθρικές ρυπάνσεις είναι  τα σαμποτάζ σε πυρηνικούς σταθμούς, με τεχνητούς σεισμούς που παράγουν «τσουνάμια», που σαρώνουν τους πυρηνικούς σταθμούς. (Βλέπε Φουκουσίμα-Ιαπωνία, κ.λ.π.) (ΜΜΕ).
Οι αεροψεκασμοί που γίνονται με σκοπό τη θνησιμότητα(ΜΜΕ) της ανθρωπότητας, και τη μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, στα επίπεδα που θέλουν οι Κοσμοκράτορες & Επικυρίαρχοι της Γης.
Οι ρυπάνσεις των θαλασσών από πετρελαιοειδή, κ.λ.π. Θυμηθείτε τη τεράστια ρύπανση του Κόλπου του Μεξικού, στις πηγές της Β.Ρ…… 
Σήμερα στο πλανήτη ισχύει ο νόμος του ισχυροτέρου, «Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό», ήτοι ο νόμος της Ζούγκλας, αφού οι αρχές και εξουσίες των μικρών και αδυνάμων κρατών, υποκύπτουν στη θέληση των Παντοκρατόρων εξουσιαστών του πλανήτη, τα δε ισχυρά κράτη (ΗΠΑ-Ε.Ε.), με τους παγκόσμιους οργανισμούς, (ΟΗΕ-ΝΑΤΟ),
τα χρησιμοποιούν οι Επικυρίαρχοι, σαν «χωροφύλακες», για καθυπόταξη των μικρών και αδυνάμων.
Γενικά οι κανόνες της Γεωπολιτικής λειτουργούν για τα συμφέροντα των Εξουσιαστών και Επικυρίαρχων του πλανήτη Γη.
Οι μικροί υποτάσσονται στο μοιραίον.
Η Πατρίδα μας Ελλάδα, κατέχει μια τέτοια αξιοζήλευτη γεωγραφική θέση, που τα γνωστά αρπακτικά της οικουμένης θέλουν να την αρπάξουν για ιδιοκατοίκηση, και εκμετάλλευση, εκτοπίζοντας εμάς τους Έλληνες, με μεθόδους λαθρομετανάστευσης, χρεοκοπίας, και διασποράς. 
Εδώ εμπλέκεται η Γεωπολιτική τεχνική και διπλωματία, ώστε με άξιους πολιτικούς ηγέτες, (που δυστυχώς εκλείπουν), να προστατέψουμε τη χώρα μας, και τα συμφέροντά της, και να αντιπαλέψουμε τα οικουμενικά θηρία και αρπακτικά. Τα διεθνή αρπακτικά χρησιμοποιούν σαν εκτελεστικά όργανα τους χωροφύλακες της υφηλίου Αμερικανούς και Βόρειο Ευρωπαίους με το ΝΑΤΟ, για να ληστέψουν, υποδουλώσουν, και διαμελίσουν, τα μικρότερα και αδύναμα κράτη και Λαούς. Βλέπε παράδειγμα την Ελλάδα, που με εφιάλτες και γιοκαρίνους πολιτικούς προσπαθεί να επιβιώσει, θύμα εκμετάλλευσης των ισχυρών Παντοκρατόρων & Εξουσιαστών του πλανήτη Γη, αλλά και του διαστήματος.
Η Γεωπολιτική δίνει θέση στη Γεωοικονομία. Τα πάντα για το χρήμα.
Oi πολιτικοί ηγέτες των ΗΠΑ & Ε.Ε. δεν κάνουν τίποτα για να σώσουν του Λαούς των, αλλά κάθονται σαν κότες μπροστά στους ηγέτες της Παγκόσμιας Δικτατορίας.
Β) Γεω-οικονομία & Γεω-ενέργεια: 

Γεω-ενέργεια είναι η ενέργεια η παραγόμενη από τη Γη.
Ταυτίζεται απόλυτα με τη Γεω-οικονομία. 

Είναι ο επιστημονικός και τεχνικός κλάδος που έχει ως αντικείμενο μελέτης την επίδραση που ασκεί η γεωγραφία, στη διαμόρφωση της τοπικής ή της παγκόσμιας οικονομικής κατάστασης. 
Η Γεωοικονομία-Γεω-ενέργεια περιλαμβάνει, Γεωργία, κτηνοτροφία, Αλιεία, Βιομηχανία, Ορυκτό πλούτο, πυρηνική ενέργεια, ηλιακή και Αιολική ενέργεια, Γεωθερμία, και άλλες πλουτοπαραγωγικές πηγές της Γης. Δυστυχώς για τη πατρίδα μας, από τότε που εισήλθε στην Ε.Ε., αυτή επενέβη με κανόνες, και έχει περιορίσει τη παραγωγή γεωργικών, κτηνοτροφικών προϊόντων, αλιευμάτων, και πάσης φύσεως τροφίμων, για λόγους που μόνον αυτοί γνωρίζουν. Εδώ εμπλέκονται  διεθνείς εταιρίες τροφίμων με τα συμφέροντά τους, που είναι και συμφέροντα της παγκόσμιας Δικτατορίας. Με το κώδικα Alimentarious όλα τα Γεωργικά και μη προϊόντα, (τρόφιμα), τα έχουν νοθεύσει, (MME), για να δολοφονήσουν το πληθυσμό της Γης, στα επιθυμητά γιαυτούς επίπεδα. Ένα από τα πολλά μειονεκτήματα αναποφασιστικότητας των αρμοδίων οργάνων της Ε.Ε. είναι και η έννοια της Γεωοικονομίας,- Γεω-ενέργειας, και την αδιαφορία που επιδεικνύουν, αφού όλα τα έχουν «φορτώσει στο κόκορα» που λέγεται Παγκόσμια διακυβέρνηση. 
Από τη μια πλευρά η Ε.Ε. προσπαθεί να αλλάξει τη Γεω-Στρατηγική, για σκοπούς της Ν.Τ.Π., και από την άλλη δίνει βαρύτητα μόνο στη Γεω-οικονομία.
Τώρα οι Επικυρίαρχοι της Γης, πάνε να βάλλουν χέρι και στον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος.
Από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο, οι ισχυροί της Γης, μας είχαν απαγορεύσει να αναφέρουμε τη λέξη «ορυκτός πλούτος», τώρα όμως τον χρειάζονται, και προσπαθούν μέσω εφιαλτών πολιτικών, να τον αρπάξουν. Έτσι τόσο απλά. Έτσι τα διεθνή αρπακτικά υλοποιούν τους κανόνες της Γεωοικονομίας-Γεω-ενέργειας. 
Η Γεω-ενέργεια υπάρχει απανταχού της Γης, δεν ανήκει πλέον στα κράτη και στους Λαούς, αλλά την χρησιμοποιεί –κατά τα συμφέροντά της- η ηγεσία της παγκόσμιας Διακυβέρνησης. 
Όσον αφορά την Ελλάδα, μας απαγορεύουν να οριοθετήσουμε την Ελληνική ΑΟΖ στα Ελληνικά πελάγη, με σκοπό να αρπάξουν τα πετρέλαια. Όσο για το χρυσό, και άλλα ορυκτά, τις ιστορίες στις Σκουριές της Χαλκιδικής τις γνωρίζετε. 
Ο Σαμαράς όταν ήταν αντιπολίτευση είχε «λυσσάξει» για τη χάραξη της Α.Ο.Ζ., όμως μόλις έγινε κυβέρνηση «το βούλωσε». Τόσο απλά!!!
Οι Άραβες του Αραβικού/Περσικού Κόλπου έγιναν πλούσιοι από τα πετρέλαια, και εμείς φτωχύναμε. Τέτοιους δοσίλογους πολιτικούς έχουμε!!! Θαυμάστε κόσμε πολιτικούς! Όλα τα έκαναν έτσι τόσο απλά.  
Πολλά έχουν γραφτεί στα ΜΜΕ για την «Ελληνικός Χρυσός» Α.Ε., που δεν είναι Ελληνικός, αφού κατέχει μόνο το 5% των μεταλλείων χρυσού, αλλά των ηγετών της παγκόσμιας Δικτατορίας. 
Η πατρίδα μας έχει ζηλευτό ορυκτό πλούτο, και την χρεοκόπησαν, τόσο
πολύ, που την γεω-ενέργεια της Ελλάδος προσπαθούν με δόλια μέσα να υφαρπάξουν και να εκμεταλλευτούν τα αρπακτικά της Οικουμένης, μέσω των εκτελεστικών τους οργάνων, αχυρανθρώπων, και Βαμπίρ της Ν.Τ.Π. Βόρειο-Ευρωπαίων, και Αμερικανών.
Η Ελλάδα κάθεται επάνω στα πετρέλαια, και εμείς χρεοκοπήσαμε.
Τέτοιους έξυπνους πολιτικούς έχουμε. Πολιτικούς δοσίλογους!!
Αφήνουν το πλούτο των Ελληνικών θαλασσών να τον φάνε οι Τούρκοι
Χωροφύλακες, για λογαριασμό των ηγητόρων της παγκόσμιας Δικτατορίας. Θαυμάστε κόσμε άξιους πολιτικούς που έχουμε.
Πολιτικούς της καρπαζιάς, αφού τρώνε καρπαζιές από την ηγεσία
της παγκόσμιας Δικτατορίας, και από τα πιόνια αυτών Γερμανούς.  
Τα γράφω απλά, γραφικά, και γλαφυρά, για να με κατανοήσουν όλοι οι Έλληνες. Διότι είμαστε μια πλούσια χώρα, και εμείς το πόπολο υποφέρουμε και αυτοκτονούμε. Επιβιώνουν μόνον οι εφιάλτες, συνεργάτες των εχθρών, με τους πολιτικούς μας.
Η Γεω-ενέργεια μελετά τα γεωοικονομικά δεδομένα μιας γεωγραφικής περιοχής, τοπικής ή διεθνούς κλίμακας, τα οποία σχετίζονται με την οικονομική ισχύ με σκοπό την αξιοποίηση και εκμετάλλευση των ορυκτών, σε συσχετισμό με τη προστασία του περιβάλλοντος.
Δηλαδή για να γίνω σαφής, όχι να βγάλουμε τα πετρέλαια, και να γεμίσουμε τις θάλασσες με λάδια, όπως γινότανε στα παλιά χρόνια στο Περσικό Κόλπο, στα χρόνια της μη ύπαρξης τεχνολογίας, ή όπως έγινε στο Κόλπο του Μεξικού, ή όπως έγινε στις σκουριές, εκεί βγάλανε το χρυσό, ο οποίος πέταξε για τις τράπεζες των δανειστών, και στους κατοίκους της Χαλκιδικής έμεινε καμένη Γη, και υδροφόρος ορίζοντας μολυσμένος με κυάνιο, και άλλα χημικά. (ΜΜΕ). Τόσο απλά!! 
Τα προϊόντα της Γης, σε στεριά & θάλασσα, προϋποθέτουν τεχνολογία εξόρυξης, και κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος. Τι να τα κάνω τα πετρέλαια, όταν χωρίς τεχνολογία και προστατευτικούς κανόνες ρυπανθούν οι θάλασσες, και οι παραλίες, και καταστρέψω το Τουρισμό;;; Αυτό έγινε στο Κόλπο του Μεξικού. Αυτό έγινε στις σκουριές, όπου κατάστρεψαν τα δάση, και πότισαν τη Γη με κυάνιο, για να βγάλουν το χρυσό, για τις τράπεζες των δανειστών. 
Από τη μια χτίζουμε, και από την άλλη γκρεμίζουμε λέει ο 
θυμόσοφος Λαός μας, και ο πλούτος πηγαίνει στους Παντοκράτορες….
Τα λεγόμενα γεωοικονομικά, γεω-ενεργειακά δίκτυα είναι οι διάφοροι
αγωγοί μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, πετρελαίου, φυσικού αερίου, θαλάσσιοι & χερσαίοι οδοί μεταφοράς πάσης φύσεως προϊόντων, κ.λ.π.
Μεταξύ των άλλων η Γεωοικονομία-Γεωενέργεια, μελετά το ρόλο της οικονομικής αλληλεξάρτησης για την επίλυση , ή την πρόληψη συγκρούσεων μεταξύ κρατών. Γιαυτό ζητάμε την οριοθέτηση της ΑΟΖ για να μην έχουμε εχθρικές & πολεμικές τριβές και συγκρούσεις μεταξύ των γειτόνων. Αλλά οι Κοσμοκράτορες θέλουν τις συγκρούσεις, για να κάνουν τον διαιτητή, και να αρπάζουν τη μερίδα του λέοντος. Διαίρει & Βασίλευε. Δυστυχώς και εδώ επικρατεί ο νόμος της Ζούγκλας, όπου το λιοντάρι τρώει το ελαφάκι με το τρυφερό κρέας……
Τα διεθνή αρπακτικά οργανώνουν τρομοκρατικές ομάδες για καταστροφές των έργων γεωτρήσεων και αντλήσεων πετρελαίων, εάν το αδύναμο κράτος-ιδιοκτήτης, δεν τους παραχωρήσει τη «μερίδα του λέοντος», με δικαιώματα γεωτρήσεων, αντλήσεων, μεταφοράς, και εκμετάλλευσης, έναντι  μικρού ποσοστού στο κράτος-ιδιοκτήτη.
Δυστυχώς η Ελλάδα δεν έχει πολιτικούς ηγέτες μεγάλου βεληνεκούς, που να μπορούν να προστατέψουν και εκμεταλλευθούν τον ορυκτό μας πλούτο, κατά Γην & Θάλασσα, επωφελώς για τον Ελληνικό  Λαό.
Υπ’ όψιν ότι οι πολιτικοί ηγέτες, όλων των κρατών της Δύσης, τυγχάνουν επίσης πιόνια και μαριονέτες της ηγεσίας της παγκόσμιας  Κυριαρχίας. Κουμάντο στο πλανήτη κάνουν  «Εκείνοι» , επικουρούμενοι από τους άλλους. Η Γερμανία είναι πιόνι και φοβάται τους Κοσμοκράτορες, διότι η Γερμανική οικονομία, όλες οι Γερμανικές Τράπεζες, και η Γερμανική βαριά βιομηχανία, είναι υπό τον έλεγχο της παγκόσμιας  Δικτατορίας, η οποία δύναται ανά πάσα στιγμή να μεταβάλλει οικονομικά τη Γερμανία, σε Ελλάδα. Καλά, τη λεγόμενη υπερδύναμη, τις ΗΠΑ, τις έχουν βάλλει στο χέρι προ πολλού, γιαυτό βλέπετε την Αμερική σε αυτά τα οικονομικά χάλια.  
Οι Γερμανοί πολιτικοί κάθονται σαν κότα-κλώσα μπροστά στα μεγάλα αφεντικά της υφηλίου, τους Παγκοσμιοποιητές .
Πόσο μάλλον οι άλλοι Ευρωπαίοι & Αμερικάνοι  ηγέτες. 
Η Γεω-ενέργεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Γεωπολιτική.
Και τώρα εις τα καθ’ ημάς. Το χρέος που μας φόρεσαν οι Παντοκράτορες, δεν είναι βιώσιμο, και οι Τράπεζες είναι χρεοκοπημένες. Σκέφτονται να κάνουν «εσωτερική διάσωση».(Bail-in).
Με βάση αυτή την Ελληνική οικονομική εξαθλίωση, οι Παντοκράτορες απεφάσισαν να αρχίσουν την εξόρυξη και εκμετάλλευση του Ελληνικού ορυκτού πλούτου, στερεού & υγρού, κατά Γην & Θάλασσαν, διότι οι πηγές στο Περσικό Κόλπο στερεύουν, και οι ντόπιες συνθήκες το επιτρέπουν. Συγκεκριμένα εξορύξεις χρυσού σε Μακεδονία –Θράκη, και άντληση υδρογονανθράκων στην Ελληνική Α.Ο.Ζ.  
Γιαυτό έχουν λυσσάξει να μας πάρουν τη Μακεδονία-Θράκη, και να τις δώσουν στα πιόνια τους, τους γείτονες.
Τα κοιτάσματα των Ελληνικών Θαλασσών ήταν γνωστά στα διεθνή αρπακτικά από το 1937  γιαυτό υπεγράφη το 1938 η αποικιακή σύμβαση COOPER, που επιτρέπει μόνο στους Κοσμοκράτορες να τα εκμεταλλευθούν, με αποικιακούς όρους, σε χρόνο κατάλληλο γιαυτούς.
Και τώρα «ήλθεν το πλήρωμα του χρόνου».
Με την υπογραφή to 1938 της σύμβασης COOPER, 
Έκτοτε τα κοιτάσματα γεωενέργειας ξεχάστηκαν, -μεσολάβησε και ο Β! Παγκόσμιος Πόλεμος, τότε που οι Γερμανοί έβγαζαν πετρέλαια στη Ζάκυνθο με το κουβά-, και τώρα που στέρεψαν οι πηγές σε άλλες χώρες του πλανήτη, ήλθε η σειρά μας, για τα περαιτέρω. 
Γιαυτό μας χρεοκόπησαν, φτωχοποίησαν, μας ξεπουπούλιασαν, και εξαθλίωσαν το πληθυσμό, βάζοντας δικό τους άνθρωπο για Πρόεδρο & Πρωθυπουργό, για να μην αντιδράσει στην αρπαγή της Περσεφόνης….
Οι Αραβικές χώρες του Περσικού/Αραβικού Κόλπου, έχοντες άξιους πολιτικούς ηγέτες (Βασιλιάδες & Εμίρηδες), φρόντισαν και υπέγραψαν αξιοπρεπείς συμβάσεις εκμετάλλευσης πετρελαίων, (50% – 50%), γιαυτό πλούτισαν τα κράτη τους και οι λαοί τους.
Εμείς εδώ τους τα δώσαμε τζάμπα, για ένα πιάτο ρυζάκι.
Εμείς εδώ, από Εμίρηδες, γίναμε Κακομοίρηδες, λόγω εφιαλτών πολιτικών. Αυτό το αποτέλεσμα το πέτυχαν οι πολιτικοί μας από γραικυλισμό στα μεγάλα αφεντικά, για να διατηρηθούν στην εξουσία. 
Η χρήση της Γεω-ενέργειας είναι απλώς ένα διπλωματικό τέχνασμα που κρύβει τη γεω-στρατηγική πραγματικότητα. 
Γ) Γεω-Στρατηγική:

Γεω-Στρατηγική είναι η Στρατηγική των κυβερνήσεων της Γης, το λέει η λέξη. Η Γεω-Στρατηγική λειτουργεί για τους Επικυρίαρχους του πλανήτη. Τη Γεω-Στρατηγική την εκμεταλλεύονται και τη χρησιμοποιούν οι Εξουσιαστές και Επικυρίαρχοι της Γης, αφού αυτοί εξουσιάζουν το ΝΑΤΟ, και τις άλλες Στρατιωτικές δυνάμεις της  Δύσης. (Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, λέει το τραγούδι).
Η Γεω-Στρατηγική είναι ο γενικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση διεθνών κρίσεων, προμελετημένων από τους Επικυρίαρχους.
Είναι ο γενικός σχεδιασμός για την αντιμετώπιση θεμάτων και προβλημάτων διά στρατιωτικών μεθόδων, μιας περιοχής της Γης,
(π.χ. Συρίας-Λιβύης κ.λ.π.), ή και ολοκλήρου του πλανήτη.
Tη Λιβύη μετά την «επανάσταση της Αραβικής Άνοιξης», τα κοράκια της Ν.Τ.Π. επέπεσαν επάνω στο πτώμα της, και την κατασπαράσσουν.  
Η Γεωστρατηγική σε συνεργασία με τη Γεωπολιτική, μελετά στο σύνολο τους συσχετισμούς στρατιωτικών δυνάμεων & επιχειρήσεων, σε διεθνές επίπεδο, (τοπικό, περιφερειακό, ή παγκόσμιο), και συνδέεται με την εξωτερική πολιτική και διπλωματία κάθε κράτους.
Εννοείται ότι μιλάμε για σοβαρά & ισχυρά κράτη, πιόνια της Ν.Τ.Π. και όχι για την Ελλάδα των πολιτικών αχυρανθρώπων, πιονιών, & μαριονετών που άγονται και φέρονται από τη παγκόσμια Δικτατορία, και τα πιόνια & φερέφωνα αυτής, Ευρωπαίους & Αμερικανούς. 
Γεω-πολιτική, Γεω-ενέργεια- & Γεω-στρατηγική που «Εκείνοι» χαράσσουν, και εφαρμόζουν. Η Γεωπολιτική, Γεω-ενέργεια, & Γεωστρατηγική, ελέγχεται απόλυτα – τουλάχιστον στη Δύση – από δέκα οικογένειες της ηγεσίας της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 
Η Γεωπολιτική δίνει θέση στη Γεωοικονομία-Γεω-ενέργεια, και αυτή στη Γεω-Στρατηγική, με τη δύναμη των όπλων των Κοσμοκρατόρων, αφού ΝΑΤΟ & Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, ελέγχονται απόλυτα από τους Παντοκράτορες, Εξουσιαστές, και Επικυρίαρχους του πλανήτη.  Σήμερα επιβάλλεται αλλαγή πλεύσης για να σωθούμε, διότι οι Γεω-πολιτικές, Γεω-Στρατηγικές, & Γεω-ενεργειακές σχέσεις που γνωρίζαμε, ανετράπησαν από την ηγεσία της πανίσχυρης  Νέας Τάξης Πραγμάτων, & Παγκοσμιοποίησης.
Δυστυχώς οι «συμμαχίες» ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-Ε.Ε. απεδείχθησαν λύκοι
για την Ελλάδα, αφού μας κατάστρεψαν οικονομικά και εθνικά.
Μας επέβαλλαν ένα απεχθές, επαχθές, & επονείδιστο χρέος, για να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο. Μας επέβαλλαν τα Μνημόνια.
Μας επέβαλλαν τη παράνομη μετανάστευση, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις να αμφισβητηθούν και να ακυρωθούν τα Μνημόνια, φτάνει να εφαρμόσουμε ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ, «στάση εξωτερικών πληρωμών», και να προσφύγουμε αμέσως στα όργανα της διεθνούς δικαιοσύνης, σε συσχετισμό με ακαριαία μεταβολή εθνικής Γεω-πολιτικής & Γεωστρατηγικής. Για να κάνουμε τη παγκόσμια διακυβέρνηση, να τρέχει, και να μη φτάνει……….
Εκείνο που δεν υπάρχει είναι η πολιτική βούληση, αφού οι πολιτικοί μας είναι εφιάλτες, και αχυράνθρωποι των εχθρών των Ελλήνων!!! 
Στην Ελλάδα έχει γίνει Κοινοβουλευτικό Πραξικόπημα,
είτε μας αρέσει, είτε όχι. Αυτούς τους πολιτικούς πραξικοπηματίες
πρέπει να τους απομακρύνουμε πάραυτα από την εξουσία.
Είναι πλέον ζήτημα ζωής ή θανάτου. Ή αυτοί , ή  εμείς.
Αυτό δεν είναι αφέλεια & επιπολαιότητα. Επιβάλλεται αλλαγή πορείας για να σώσουμε τη Πατρίδα, και εμάς τους ιδίους.
«Προδότης είναι εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα, γίνεται όργανο ξένων κατακτητών». (Θουκιδίδης).
Η Πατρίδα μας σήμερα είναι υπό κατοχήν των Επικυρίαρχων, και οι Έλληνες είμαστε ξένοι στο τόπο μας, ή είμαστε στη διασπορά.
Ενώ οι παραδοσιακοί μας «σύμμαχοι» απεδείχθησαν λύκοι εν μέσω Ελλήνων-προβάτων, και μας παίρνουν τα σπίτια μας, και τη πατρίδα μας, εμείς παραμένουμε εκεί χαζοχαρούμενοι, στο  Μπλόκ της σκλαβωμένης στη Ν.Τ.Π. Δύσης, μη χάσουμε τα ανθρωποειδή και ανθρωπόμορφα τέρατα, τα αρπακτικά της Οικουμένης, τους Εξουσιαστές και Επικυρίαρχους του πλανήτη.
Καθόμαστε αδιάφοροι εφαρμόζοντας το αρχαίο ρητό,
«Των οικιών ημών εμπιμπραμένων, ημείς άδομεν».
   
                                     ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                     Διεθνολόγος

                                     e-mail:  HYPERLINK “mailto:[email protected][email protected]
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria