ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ»? - OlaDeka

ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ:ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ «ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ»?

Ντροπή σε σας κ. Βενιζέλο!Ο Βαγγέλης Βενιζέλος με αφορμή την προτροπή του Αλέξη Τσίπρα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσουν τα αντιλαϊκά μέτρα της συγκυβέρνησης, με το γνωστό ύφος – εκατό καρδιναλίων – μιλάει για ντροπή και για πρόσκληση αποστασίας.
Ποιος; Ο Βενιζέλος! 
Τολμά και μιλάει για αποστασία ο μεγαλύτερος αποστάτης που έβγαλε το ΠΑΣΟΚ! Γιατί αυτός και μια χούφτα εγκάθετοι διέλυσαν το ΠΑΣΟΚ, το απαξίωσαν πλήρως και το κατάντησαν δεκανίκι της δεξιάς. 
Ο Βενιζέλος και οι εναπομείναντες συνοδοιπόροι του, στο απολίθωμα της πάλαι ποτέ κραταιάς σοσιαλιστικής παράταξης, είναι συνένοχοι στο έγκλημα που συντελείται κατά της πατρίδας μας τούτες τις ζοφερές μέρες της συγκυβέρνησης.
Αυτός που συνέβαλε στη διάλυση της χώρας, αυτός που την έστειλε στα νύχια του ΔΝΤ και της τρόικας, έρχεται τώρα να κατηγορήσει ως αποστάτες όσους έχουν το πολιτικό θάρρος να διαφωνήσουν με τις επιλογές του. Ε όχι!
Αυτός που για ένα υπουργείο και μία αντιπροεδρία, πρόδωσε την ιστορία και τις αρχές της κεντροαριστεράς, την παράδοση και τις ευαισθησίες της δημοκρατικής παράταξης, κατηγορεί για αποστασία όσους υψώνουν ανάστημα στη φιλομνημονιακή πολιτική.
Κι όμως… Είναι ο ίδιος ο Βενιζέλος που με τις επιλογές της παράταξης που εκπροσωπεί συμβάλει στην εδραίωση του νεοφιλευλευθερισμού στην Ευρώπη σιγοντάροντας την σκληρή πολιτική οικονομικής λιτότητας της Μέρκελ προς της χώρες του Νότου.
Και κάτι τελευταίο.
Η οργή των καταπιεσμένων κοινωνικών δυνάμεων (τάξεων και στρωμάτων) που θυματοποιούνται και συνθλίβονται οικονομικά, επαγγελματικά και ψυχολογικά, από την πολιτική που στηρίζει η παράταξη του κ. Βενιζέλου, δεν θα αργήσει να ξεσπάσει. 
Η τελική απάντηση θα έρθει σύντομα. Στις επόμενες εκλογές.

Σημανδράκος Βαγγέλης
Περιφερειακός Σύμβουλος & 

Πρόεδρος ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ.


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria