Προς Πεντάλοφο Κοζάνης κινείται ένας εκ των δυο που διαφεύγουν- Ανθρωποκυνηγητό με συνεχείς πυροβολισμούς και μπλόκα παντού! - OlaDeka

Προς Πεντάλοφο Κοζάνης κινείται ένας εκ των δυο που διαφεύγουν- Ανθρωποκυνηγητό με συνεχείς πυροβολισμούς και μπλόκα παντού!

Σε συναγερμό έχει τεθεί η Αστυνομία στο Νομό Καστοριάς, αλλά και σε ολόκληρη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, καθώς απόψε το βράδυ πέρασαν τα σύνορα, στο χωριό Χρυσή, στο Γράμμο, οι τρεις επικίνδυνοι αλβανοί δραπέτες που έχουν διαφύγει από τη φυλακή των Τιράνων!

Μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και πάνοπλων αντρών, συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες  ο ένας εκ των τριών, ο οποίος είχε στην κατοχή του και Καλάσνικοφ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή κοντά στο Γράμμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο ένας εκ των δυο επικίνδυνων κακοποιών διέφυγε με κατεύθυνση τον Πεντάλοφο Κοζάνης και ο άλλος προς τα σύνορα! Επίσης, πριν από λίγο ( 8.00 μ.μ.) ξεκίνησαν οχήματα με πανοπλους άντρες της ΟΠΚΕ και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης για την Καστοριά, αλλά και την ορεινή περιοχή του Πενταλόφου!kozanimedia

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria