Καστοριά: Γονείς και εκπαιδευτικοί στον Διοικητή του Νοσοκομείου για την υπολειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής - OlaDeka

Καστοριά: Γονείς και εκπαιδευτικοί στον Διοικητή του Νοσοκομείου για την υπολειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής

Καστοριά: Γονείς και εκπαιδευτικοί στον Διοικητή του Νοσοκομείου για την υπολειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν.Καστοριάς μαζί με την Ένωση γονέων Δήμου Καστοριάς πραγματοποίησε συνάντηση σήμερα, Τρίτη 12/11/2013 και ώρα 10:00, με τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς  στα γραφεία της Διοίκησης του Νοσοκομείου.
Τα μέλη των ΔΣ, που παραβρέθηκαν, τον ενημέρωσαν και συζήτησαν μαζί του τα

τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στο Νομό μας με την ελλιπή στελέχωση των περισσότερων τμημάτων του Νοσοκομείου μας και κυρίως την ευαισθησία που υπάρχει για θέματα υγείας που αφορούν τους μικρούς μας μαθητές και τα παιδιά του Νομού μας, για την υπολειτουργία της Παιδιατρικής Κλινικής.

Τέλος, με έγγραφη επιστολή προς το Διοικητή, του ζήτησαν να ενημερωθούν εγγράφως για τον προγραμματισμό που γίνεται στο Νοσοκομείο, ώστε να στελεχωθεί και να λειτουργήσει κανονικά, με επαρκές προσωπικό, η Παιδιατρική Κλινική του Νομού μας, δηλώνοντας διατεθειμένοι να δώσουν κάθε αγώνα προς αυτήν την κατεύθυνση, καλώντας όλους τους συλλόγους, ενώσεις και σωματεία να συμμετέχουν στον αγώνα αυτό.
Ο διοικητής δεσμεύτηκε να απαντήσει εγγράφως για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα από την πλευρά της Διοίκησης
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria