Η AVANTI FURS εγκαινίασε το δεύτερο κατάστημά της στο Πεκίνο (φωτογραφίες) - OlaDeka

Η AVANTI FURS εγκαινίασε το δεύτερο κατάστημά της στο Πεκίνο (φωτογραφίες)

Στις 8 Νοέμβριου 2013 ο διεθνής οίκος γουναρικών AVANTI FURS εγκαινίασε το δεύτερο κατάστημά του στο Πεκίνο, το οποίο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Peninsula, παρουσιάζοντας γούνες που συνδυάζουν πάντα την παράδοση με την καινοτομία.

Ο πρόεδρος της AVANTI FURS κ. Αργύρης Κρανιάς, ο αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Κρανιάς, το τοπ μόντελ Zhang Shuyang και όλοι οι VIP προσκεκλημένοι, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια και απόλαυσαν μια μοναδική γιορτή μόδας.
Στην τελετή έναρξης, η AVANTI FURS παρουσίασε μερικές πολύτιμες και ιστορικές φωτογραφίες της επιχείρησης, όπως επίσης και μια εξαιρετική σειρά μοντέλων, αντιπροσωπευτικών της εικόνας του ονόματος AVANTI, που συνεχίζει μια κληρονομιά 150 χρόνων.
Η AVANTI FURS δεν είναι μόνο ένα διεθνές όνομα γουναρικών κορυφαίας ποιότητος, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης το πάθος και την τέχνη της χειροποίητης δημιουργίας.
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ:
Το δεύτερο κατάστημα στο Πεκίνο βρίσκεται στο ξενοδοχείο Peninsula. Όντας ένα από τα παλαιότερα ξενοδοχεία στην Κίνα, το The Peninsula είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, επισκεπτόμενο συχνά από Κινέζους και ξένους κυβερνητικούς αξιωματούχους, καθώς και πολλές διασημότητες. Βρίσκεται στο κέντρο του Πεκίνου, κοντά στην Απαγορευμένη Πόλη, στην πλατεία Τιενανμέν και Wang Fu Jing.
Η εσωτερική διακόσμηση του νέου καταστήματος της AVANTI FURS αποπνέει ελληνική κλασική πολυτέλεια, παρουσιάζοντας τα 150 χρόνια της ιστορίας της εταιρείας. Το κατάστημα γούνας περιλαμβάνει μια αίθουσα VIP στην εκτίμηση των διακεκριμένων πελατών και κατέχει μοναδικά σχέδια της τελευταίας Collection 2014.
The Peninsula Hotel,
Κατάστημα,  LL9, No.8 JinYuHuTong, DongCheng district, Beijing
Τηλ: 010-65124808, Φαξ: 010-65122206

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria