Απρόκλητη χυδαία επίθεση έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς δέχθηκε χθες ο Αντ. Παραράς και ο alphafm από τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Τσαιρίδη για την υπόθεση της λαθρανασκαφής. - OlaDeka

Απρόκλητη χυδαία επίθεση έξω από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς δέχθηκε χθες ο Αντ. Παραράς και ο alphafm από τον αντιδήμαρχο Αλέξανδρο Τσαιρίδη για την υπόθεση της λαθρανασκαφής.

Ο κ. Τσα’ι’ρίδης την ώρα που Αντ. Παραράς συνομιλούσε με τον δήμαρχο Μ. Χατζησυμεωνίδη, με απειλητικό ύφος πλησίασε βρίζοντας απειλώντας εκσφενδονίζοντας ψευδείς αναφορές ότι ειπώθηκε από τον Αντ. Παραρά πως ο Τσαιρίδης θα πάει φυλακή.

Ο Αντ. Παραράς διαψεύδοντας όπως είναι φυσικό κάτι τέτοιο εξήγησε πως οι όποιες αναφορές έχουν γίνει, πάντα δημόσια, μέσα από τα ΜΜΕ και πάντα με βάση στοιχεία και δηλώσεις. Ο αντιδήμαρχος μπροστά στον δήμαρχο ο οποίος αποχώρησε έκπληκτος συνέχιζε την βωμολοχία τις απειλές βρίζοντας με αισχρό τρόπο. Στο επεισόδιο άμεσα εμφανίσθηκε και ο συνεργάτης του δημάρχου Καστοριάς Ν.Μηταράς ζητώντας από τον αντιδήμαρχο να ησυχάσει.

Ο αντιδήμαρχος αρκετές φορές πέρα από τον οχετό ύβρεων και τις προσωπικές απειλές για τις συνέπειες που θα έχει ο Αντ. Παραράς για τις αποκαλύψεις, μιας υπόθεσης όπου υπάρχουν μάρτυρες και μηνύσεις, δήλωνε συνεχώς πως η δημοσιογραφική έρευνα φταίει για την ένδικη διαδικασία της λαθρανασκαφής στον λιμναίο οικισμό.

Τα περαιτέρω θα τα αναλάβουν οι αρμόδιες αρχές.

Εμείς τονίζουμε πως οι δημοσιογραφικές έρευνες τα ρεπορτάζ και η δουλειά μας δεν σταματά ποτέ και ποτέ δεν γίνονται σε προσωπικό επίπεδο.

Εμείς για μια ακόμη φορά καταδικάζουμε την προσπάθεια φίμωσης.
alphafm

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria