Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας το Σάββατο 23 Νοεβρίου - OlaDeka

Εξετάσεις Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας το Σάββατο 23 Νοεβρίου

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς γίνεται γνωστό ότι οι εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας  στην Αγγλική, Γερμανική, Ιταλική, Γαλλική και Ισπανική στο επίπεδο Β, θα διεξαχθούν το 

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013.

Ως Εξεταστικό Κέντρο διεξαγωγής των Εξετάσεων έχει ορισθεί το 2ο Γενικό Λύκειο Καστοριάς (περιοχή Λιβάδια τηλ. 24670-24742)
Οι υποψήφιοι που θα λάβουν μέρος στις εξετάσεις καλούνται να παρευρίσκονται στο  εξεταστικό κέντρο  στις 07:30 π.μ.  έχοντας μαζί τους:
  
α) το Δελτίο Εξεταζομένου, 
β) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο πιστοποιητικό το οποίο θα φέρει φωτογραφία για τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας και 
γ) άδεια παραμονής αν πρόκειται για αλλοδαπούς.
Οι υποψήφιοι πρέπει να φέρουν μαζί τους μόνο στυλό διαρκείας (μπλε ή μαύρο). Δεν επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού. Απαγορεύεται η χρήση κινητών τηλεφώνων.
Στην είσοδο του εξεταστικού κέντρου σε ειδικό χώρο ανακοινώσεων θα αναρτηθεί το πρόγραμμα των εξετάσεων καθώς και η ώρα προφορικής εξέτασης των υποψηφίων.
Οι καταστάσεις με τα ονόματα των υποψηφίων σε αλφαβητική κατάταξη, καθώς και οι αίθουσες που θα εξεταστούν, θα αναρτηθούν στο Εξεταστικό Κέντρο μία μέρα πριν από τις εξετάσεις. 

Περισσότερες οδηγίες για τους υποψηφίους θα αναρτηθούν στο Εξεταστικό Κέντρο.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria