Μικτή ΕΠΣ Καστοριάς – Μικτή ΕΠΣ Ημαθίας (νέοι) 2-3 | Ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα θρίλερ - OlaDeka

Μικτή ΕΠΣ Καστοριάς – Μικτή ΕΠΣ Ημαθίας (νέοι) 2-3 | Ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα θρίλερ

Εντυπωσιακοί ήταν οι Νέοι της ΕΠΣ Ημαθίας, στο πρώτο μέρος, όπου έχοντας σαφείς αγωνιστικούς προσανατολισμούς, με υπέροχους και γρήγορους συνδυασμούς, βρέθηκαν στο 16’ λεπτό της συνάντησης, να

προηγούνται με 0-3 !

Μεγάλα ψυχικά αποθέματα για την ομάδα της Καστοριά και με μια αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο μέρος, παραλίγο να ισοφαρίσει το παιχνίδι.
Το χρονόμετρο έδειχνε το 2’  μόλις λεπτό και ο Παντζαρτζίδης που δέχθηκε κάθετη πάσα από τον Πέϊο, με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ γράφοντας το 0-1, όπου το πανηγύρισε χαρακτηριστικά με τους συμπαίκτες του, στην πρώτη του επίσημη συμμετοχή στις Μικτές ομάδες.  Στο 4’ και πάλι «έκρυψαν την μπάλα οι παίκτες της Ημαθίας και από δεξιά ο Παντζαρτζίδης έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο ταχύτατος Τσουλλχάη από κοντά ανέβασε το σκορ στο 0-2. Οι γηπεδούχοι φαίνονται ότι δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των μετέπειτα νικητών και μοιραία δέχονται στο 16’ και το τρίτο τέρμα.
Ο Τσιότρας εκτελεί από πλάγια φάουλ, η μπάλα «σκάει» μπροστά στον τερματοφύλακα και δυο παίκτες της Ημαθίας μπαίνουν με την μπάλα στα δίχτυα. Φάνηκε τελευταίος να αλλάζει πορεία της μπάλας ο Παντζαρτζίδης, κλείνοντας έτσι το ημίχρονο με το ευρύ 0-3. Οι παίκτες όμως της Καστοριάς δεν το «έβαλαν» κάτω και με υπερπροσπάθεια στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να μειώσουν και να απειλήσουν ακόμη και με ισοφάριση. Στο ημίχρονο αυτό τα είδαμε όλα. Δυο γκολ από τους ηττημένους, ένα σούπερ Γεωργιάδη της Καστοριάς, ψυχικά αποθέματα από τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας και φυσικά τους παίκτες της Ημαθίας που «κάθισαν» στο σκορ του ημιχρόνου να μη μπορούν να αλλάξουν τρεις πάσες.
Μορφή σε αυτό το 45άλεπτο ο Ανδρόνικος Γεωργιάδης που πήρε προσωπικά τον αγώνα και αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές τους αμυντικούς της Ημαθίας, παρότι ο προπονητής έβαλε διπλό μαρκάρισμα. Στο 71’ από πλάγια θέση με σουτ μειώνει σε 1-3. Στο 89’ σε μια πανομοιότυπη φάση και πάλι με σουτ από πλάγια θα γράψει το 2-3. Και σαν να μην έφθανε αυτό παραλίγο στο 91’ να ισοφαρίσει ο ίδιος παίκτης. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή της συνάντησης κ. Πολυχρονίου, βρήκε τους παίκτες των δυο ομάδων να αλληλοσυχαίρονται για το αθλητικό τους παιχνίδι.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Μ. Μπαχαδερόγλου) Αζέμης, Γαβριήλ, Χριστόπουλος,Ζήσης, Σίσκος, Σαββόπουλος, Νικολάου,Σισκόπουλος, Γεωργιάδης, Μηλιάτης, Κετνράς.(έπαιξαν και οι Ευαγγέλου, Παπουτσίδης, Σεργιανίδης)
ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ (Αντ. Λυμούσης) Τσιάκος, Δημούλτσης, Τσιότρας, Χατζόπουλος, Νεστορόπουλος, Χρυσόπουλος, Παντζαρτζίδης), Τσαλακόπουλος, Μυλωνάς (70’ Γιοβαννόπουλος), Πέιος (55’ Ευθυμίου), Τσουλλχάη (61’ Σιδηρόπουλος).

ΣΕΝΤΡΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria