Καστοριά: Δε θα μεταστεγαστεί τελικά το 1ο Δημοτικό λόγω διαμάχης των εργολάβων - OlaDeka

Καστοριά: Δε θα μεταστεγαστεί τελικά το 1ο Δημοτικό λόγω διαμάχης των εργολάβων

Καστοριά: Δε θα μεταστεγαστεί τελικά το 1ο Δημοτικό λόγω διαμάχης των εργολάβων
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς σας ενημερώνει πως η προγραμματισμένη μεταστέγασητου σχολείου μας στο κτίριο του 1ου Γυμνασίου δεν θα

πραγματοποιηθεί λόγω της διαμάχης των εργολάβων που εμπλέκονται με το έργο ”Ανακατασκευή – Εκσυγχρονισμός 1ου – 8ου Δημοτικού Σχολείου Καστοριάς”.

Η μεταστέγαση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης του 1ουΔημοτικού Σχολείου Καστοριάς.
Όλοι μας, Δήμος, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές παρακολουθούμε με έκπληξη και αγωνία την εξέλιξη αυτής της διαμάχης και αναρωτιόμαστε για το τι μέλλει γενέσθαι.
Θέλουμε να κάνουμε κοινωνό όλη την κοινωνία της Καστοριάς στο πρόβλημα που έχει προκύψει και να τονίσουμε πως περιμένουμε από τους εμπλεκόμενους εργολάβους απαντήσεις για το αν με τις ενέργειες τους κινδυνεύει ή όχι η εκτέλεση του έργου, καθώς και αν κινδυνεύουν να χαθούν 2,5 εκ. ευρώ από ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας. Με την τακτική που ακολουθούν κινδυνεύει να μείνει χωρίς σχολείο το ιστορικό κέντρο της Καστοριάς.
Από αυτή τη θέση θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Καστοριάς για την αμέριστη συμπαράστασή του, τις ενέργειές του και τις προσπάθειες που έχει ως τώρα καταβάλει για την πραγματοποίηση αυτού του έργου.ΣΕΝΤΡΑ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria