ΚΑΣΤΟΡΙΑ:1ο Τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς & Αλληλεγγύης - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:1ο Τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς & Αλληλεγγύης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ:1ο Τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς & Αλληλεγγύης
Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ» από τα πρώτα χρόνια ίδρυσής του ανέπτυξε υποδειγματική αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική δραστηριότητα δηλώνοντας διαρκώς παρών με ένα σύνολο αθλητικών και κοινωνικών παρεμβάσεων και δραστηριοτήτων.  
Σε μία εποχή που έχει παραπάνω σημασία από παλαιότερα να δείχνουμε σε όσους έχουν ανάγκη ότι

είμαστε δίπλα τους, ο «ΠΡΩΤΕΑΣ» διοργανώνει το “1ο Τουρνουά Κοινωνικής Προσφοράς & Αλληλεγγύης”, 16-20 Νοεμβρίου, με στόχο, όχι μόνο οι φίλοι του αθλήματος να έρθουν πιο κοντά στο τένις, αλλά να αποδειχτεί έμπρακτα η στήριξη τους σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Τα έσοδα από την πρωτοβουλία αυτή θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια & Φίλων Αυτών “Μαζί σου”. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν τη συμμετοχή τους, μέσω sms ή τηλεφώνου στο: 6937170200 ή με e-mail στο: [email protected], μέχρι και την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου. Κατηγορίες: Διπλό Ανδρών, Διπλό Γυναικών, Διπλό Μικτό. Συμμετοχή 15€

Και όπως ορθά επισημαίνει ο Σύλλογος «Μαζί σου» στην επίσημη ιστοσελίδα του: “Πριν σπεύσετε από ενθουσιασμό να απαντήσετε καταφατικά θέλουμε να σκεφτείτε καλά.  Ο εθελοντισμός θέλει                      αγάπη, ευθύνη, συνέπεια και συνέχεια. Είσαστε έτοιμοι?
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria