Πιάστηκαν στα χέρια Διαμαντίδης και Μπατής! (VIDEO) - OlaDeka

Πιάστηκαν στα χέρια Διαμαντίδης και Μπατής! (VIDEO)

Πιάστηκαν στα χέρια Διαμαντίδης και Μπατής! (VIDEO)

Μόνο σαν φιλικό δεν το παιχνίδι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Πανιώνιο οΔημήτρης Διαμαντίδης και ο Μάριος Μπατής που πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση των υπολοίπων για να τους χωρίσουν, ενώ στη συνέχεια αποβλήθηκαν.

Οι δύο Ελληνες γκαρντ πιάστηκαν στα χέρια λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου και χρειάστηκε να επέμβουν οι υπόλοιποι παίκτες αλλά και οι άνθρωποι των δύο ομάδων για να τους χωρίζουν.

Διαμαντίδης και Μπατής έχουν παρελθόν φραστικών επεισοδίων σε παιχνίδια του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό που έχουν πάρει μορφή βεντέτας αφού κάθε φορά που βρίσκονται αντιμέτωποι λογομαχούν.
Μετά το επεισόδιο των δύο αποβλήθηκαν από τους διαιτητές και πλέον κινδυνεύουν με πρόστιμο.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 70-55 και κατέκτησε το τουρνουά “Π. Οικονομάκης”. Στα θετικά για την ομάδα του Πεδουλάκη, η πολύ καλή απόδοση του Ραμέλ Κάρι ο οποίος προήλθε από τραυματισμό και ήταν για μία ακόμα φορά μεστός στο παιχνίδι του. Από την άλλη, ο ΜακΚόλουμ του είχε 6 λάθη για την ομάδα του.
Τα δεκάλεπτα: 13-16, 35-24, 56-37, 70-55
Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Γιάνκοβιτς 8(1), Σανγκ 1, Μπράμος, Κάρι 14(2), Μπατίστ 8, Φώτσης 2, Αποστολίδης 4, Λάσμε 2, Ματσιούλις 4, Διαμαντίδης 7(2), Γκιστ 7 (7ρ.), Παππάς 13(1), Σκορδίλης.
Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 7(1), Σταμάτης 3, Μοτσενίγος 2, Ντούβνιακ 4, Μισέλ 6(7ρ.), Μίλμπουρν, Αθανασούλας 5(1), Μπατής 1, Σίμτσακ 6, Καββαδάς, Σαλούστρος 7(2), Λάνγκφορντ 14(1τρ., 7ρ), Σπυρόπουλος.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria