USA: Εκλογές Ελλάδα, Φθινόπωρο 2014... Ραγδαίες και εντυπωσιακές οι εξελίξεις - OlaDeka

USA: Εκλογές Ελλάδα, Φθινόπωρο 2014… Ραγδαίες και εντυπωσιακές οι εξελίξεις

USA: Εκλογές Ελλάδα, Φθινόπωρο 2014... Ραγδαίες και εντυπωσιακές οι εξελίξεις

Εκλογές Ελλάδα, Φθινόπωρο 2014… Ραγδαίες και εντυπωσιακές οι εξελίξεις
Οι γραφικοί και εντυπωσιακά ανίκανοι-”μονόφθαλμοι” ΣΥΡΙΖΑίοι, στα… αζήτητα.
Αρχές 2014 ανακοινώνεται η ”τακτοποίηση του χρέους της Ελλάδας”
Θα παρουσιαστεί ως ”μεγάλη επιτυχία” της συγκυβέρνησης, που… ”έδιωξε την τρόϊκα”.
Το σχέδιο, που έχει συμφωνηθεί από την πλειοψηφία των Ευρωπαίων και τις ΗΠΑ, είναι:
– Παράταση αποπληρωμής χρέους γιά 4-5 δεκαετίες (ουσιαστικά η Ελλάδα γίνεται… αποικία χρέους,
με παραμονή της συγκυβέρνησης στην εξουσία).
– Επίσημα η Ελλάδα θα βγεί στις αγορές καλοκαίρι 2014, γιά νέα δάνεια, άσχετα αν είναι… αφερέγγυα.
(Το μόνο θετικό της β’ επίσκεψης Σαμαρά στις ΗΠΑ, ως αντάλλαγμα γιά την ”εξολόθρευση” της ”Χρυσής Αυγής”, μαζί με υποσχέσεις από ”κροίσους Ομογενείς” της ”Ελληνικής Πρωτοβουλίας”, όχι γιά ”επενδύσεις” στην Ελλάδα, όπως παραπλανητικά λεγόταν, αλλά γιά οικονομική ενίσχυση του… κόμματός του).
– Θα δοθεί -παράτυπα- ευρωπαϊκό χρήμα γιά ρευστότητα σε ελληνικό Δημόσιο και τράπεζες, χωρίς ουσιαστικές εγγυήσεις (μόνο τίτλους ακινήτων του ελληνικού Δημόσιου, ως εγγύηση).
– Ανακοίνωση δημιουργίας ενιαίας Ελεγκτικής Αρχής Τραπεζών στην Ευρωζώνη, α’ τρίμηνο 2014. …
Σημ.: Οι δανειστές, το ”έκοψαν” το πρόβλημα σε δύο μέρη, γιά να αποφύγουν ”κουρέματα” και (ασύμφορες γι’ αυτούς) παραγραφές χρέους. Επειδή δεν αντιμετωπίζεται η ελληνική αφερεγγυότητα-διαφθορά και ”σαπίλα”, θα λύσουν το ζήτημα ρευστότητας. Η ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ αναξιόχρεη, αφερέγγυη… αλλά ”θα ζει” και θα… πληρώνει δανεικά και τόκους γιά 100-200 χρόνια!

Οι γραφικοί και εντυπωσιακά ανίκανοι-”μονόφθαλμοι” ΣΥΡΙΖΑίοι, στα… αζήτητα.Εκλογές Ελλάδα, Φθινόπωρο 2014… Ραγδαίες και εντυπωσιακές οι εξελίξεις, με τις μνημονιακές δυνάμεις να… δηλώνουν ”θριαμβευτικά” ότι… ”έδιωξαν τρόϊκα και μνημόνια” !!!
Με… ”αντιμνημονιακές δυνάμεις” την ΝΔ, που θα μετονομαστεί σε ”Ευρωπαϊκό Κόμμα” και το πρώην ΠΑΣΟΚ ως ”Κεντροαριστερά” με Μπένυ, Σημιτικούς και λοιπούς (αν δεν προχωρήσει ως ”Κεντροαριστερά”, τότε ο Μπένυ θα ενταχθεί κι επίσημα στην… Δεξιά). Καραμανλικοί σε Σαμαρά: «’Η ο ”Βούδας” πρόεδρος Δημοκρατίας ή σε ρίχνουμε». Η συγκυβέρνηση ”κατέβασε τα βρακιά” πάλι στους -χωρίς άδεια – ”νταβατζήδες” ΜΜΕ, δίνοντας τους ως ”δώρο” τις ψηφιακές συχνότητες, χωρίς να πληρώσουν οτιδήποτε, με αντάλλαγμα, την στήριξή της στα μνημόνια και ειδικά στις επόμενες εκλογές. Θέμα χρόνου και η ”τακτοποίηση” των χρεών ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κ.ά.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria