Σεμινάριο της SAGA στην Καστοριά παρέχει στους φαρμαδόρους εκπαίδευση στην αναπαραγωγή και την αγορά - OlaDeka

Σεμινάριο της SAGA στην Καστοριά παρέχει στους φαρμαδόρους εκπαίδευση στην αναπαραγωγή και την αγορά

Σεμινάριο της SAGA στην Καστοριά παρέχει στους φαρμαδόρους εκπαίδευση  στην αναπαραγωγή και την αγορά

Το δεύτερο σεμινάριο για φαρμαδόρους της Saga στην Καστοριά πραγματοποιήθηκε  στις 24-26 Σεπτεμβρίου σε συνεργασία με την κουζίνα τροφίμων Mabiz και την εταιρία Σπυρόπουλος . Ένα δημοφιλές και πρακτικό όφελος για τους αγρότες ήταν ένα μάθημα
ταξινόμησης κατα το οποίο τονίστηκε η σημασία της ποιότητας .

Περίπου 140 συμμετέχοντες από την ελληνική κοινότητα εκτροφής γουνοφόρων ζώων παρακολούθησαν την εκδήλωση , η οποία κέρδισε μεγάλο έπαινο από τους συμμετέχοντες για το υψηλό επίπεδο της οργάνωσης . Ο σχεδιασμός έγινε από τη Σοφία και τον Γιάννη Κουρκόπουλο της Saga Furs στην Ελλάδα .


Η γνώση σε βάθος παρέχει στους αγρότες ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Η πρώτη συνεδρία ήταν μια σειρά από θεωρητικά μαθήματα και διαλέξεις που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Limneon .Ο Glenn Lam μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις της εκτροφής γουνοφόρων ζώων και του εμπορίου γούνας στην Κίνα . Ο κτηνίατρος  Herold Hissink ,  ειδικός τροφίμων και των γεωργών βιζόν , μίλησε για τη σημασία της ορθής διαχείρισης της εκμετάλλευσης του δικαιούχου . Ο Ron van Essen , ένας ανώτερος σύμβουλος εκμετάλλευση της Saga Furs  , εξήγησε θέματα σχετικά με τα χαρακτηριστικά των κερδοφόρων ζώων .

Ο Sepp Kors , διευθύνων σύμβουλος της Saga Furs Holland BV , έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τη νέα συνεργασία μεταξύ των American Legend, Fur Harvesters και της Saga Furs . Η  ιδέα έτυχε θετικής υποδοχής από όλους τους συμμετέχοντες .

Το πρακτικό μέρος του σεμιναρίου συνεχίστηκε στο κέντρο εκδοράς της οικογένειας Σπυρόπουλου με ένα εντατικό διήμερο σεμινάριο ταξινόμησης του δέρματος . Η Saga Furs παρουσίασε μια συλλογή από τα δέρματα των διαφόρων ποιοτήτων και χρωμάτων για σύγκριση .

Όταν έκλεισαν την εκδήλωση , οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την εκτίμησή τους για τις των διαλέξεις και την πρακτική εκπαίδευση . Είπαν ότι η γνώση που έχει αποκτηθεί θα τους βοηθήσει στο μέλλον .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria