OΠΑΚ: Η νέα Ομάδα προστασίας αδέσποτων Καστορίας - OlaDeka

OΠΑΚ: Η νέα Ομάδα προστασίας αδέσποτων Καστορίας

Η ομαδα δημιουργηθηκε προσφατα απο μια παρεα ατομων, με ιδια ενδιαφεροντα που δεν ειναι αλλα απο την προστασια, φροντιδα και ευρεση μονιμης στεγης για τα αδεσποτα της Καστοριας. Σκοπος της ομαδας ειναι καταρχην να δημιουργηθει ενα δικτυακο μερος για τους φιλοζωους αυτης της πολης που με κοινες προσπαθειες και κοινο ενδιαφερον θα προσπαθουν για την γενικοτερη

προστασια των αδεσποτων της πολης.

Στην πολη μας δυστυχως δεν υπαρχει μια οργανωμενη φιλοζωικη οργανωση με αποτελεσμα σχεδον καθημερινα να καταπατωνται τα δικαιωματα των ζωων. Η ομαδα αυτη δεν εχει χρηματοδοτηση ή δικο της καταφυγιο που θα την κανει δυνατη και αυτοματα θα την χρησει φιλοζωικη οργανωση. Ομως, στην πραγματικοτητα τα φιλοζωικα αισθηματα πολλων πολιτων ενωμενα μπορουν να κανουν την διαφορα και να αλλαξουν οχι τον κοσμο αλλα σιγουρα την ζωη 1 αδεσποτου που η τυχη του στους δρομους ειναι να ζησει 1 με 2 χρονια γεματα απο πεινα , διψα και φυσικες ή ανθρωπινες κακουχιες.
Ειμαστε εδω για να προσπαθουμε σε καθημερινη βαση την προωθηση αδεσποτων για να βρουν οικογενειες, την φροντιδα τους και για να υπερασπιζομαστε τα δικαιωματα τους. Ειμαστε ακομα εδω για οποιαδηποτε πληροφορια στο πως θα μπορεσετε να φροντισετε με το καλυτερο τροπο ενα αδεσποτο, αλλα και για πληροφορηση περι των νομων που ισχυουν για τους αδεσποτους φιλους μας και πως θα τα υπερασπιστουμε.
Οσοι περισσοτεροι λοιπον ενδιαφερθουν μπορουν σε συνεργασια να κανουν την διαφορα.
Ηδη η 1 επιτυχια της ομαδας ηταν η ΖΩΗ με τα 7 κουταβια της που δοθηκαν σε οικογενειες. Το συναισθημα που ενιωσα, αλλα και οσοι βοηθησαν σε μια ιστορια που αντιμετωπισαμε πολλες δυσκολιες, ηταν απιστευτο.
Αν θελετε και εσεις να νιωσετε το ιδιο ελατε στην παρεα μας!
Η σελίδα της Ομάδας στο FACEBOOK
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria