Η LADY GAGA ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ MACHETE KILLS ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ, - OlaDeka

Η LADY GAGA ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΝΤΕΜΠΟΥΤΟ ΤΗΣ ΩΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ MACHETE KILLS ΤΟΥ ROBERT RODRIGUEZ,

Η Lady Gaga κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην επερχόμενη ταινία MACHETE KILLS, μαζί με ένα πλήθος αστέρων όπως ο Danny Trejo, η Michelle Rodriguez, η Sofia Vergara, η Amber Heard, ο Carlos Estevez, ο Antonio Banderas, η Jessica Alba, ο Demian Bichir, η Alexa Vega, η Vanessa Hudgens, ο Cuba Gooding, Jr., ο William Sadler, ο Marko Zaror και ο Mel Gibson.

 Παρακολουθήστε το νέο trailer της ταινίας MACHETE KILLS όπου περιλαμβάνει και μια γεύση από το ακυκλοφόρητο τραγούδι της Lady Gaga, “Aura” — από το πολυαναμενόμενο album της ARTPOP, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοέμβριου.  Για να γιορτάσουν το τραγούδι, οι συντελεστές του MACHETE KILLS δημιούργησαν ένα εξαιρετικό video με τους στίχους του “Aura” που προβλήθηκε την Τρίτη, 8 Οκτωβρίου.  Μείνετε συντονισμένοι στο @MacheteKills για να παρακολουθήσετε το video.

Η ταινία MACHETE KILLS – είναι γεμάτη δράση, προβάλλοντας τις περιπέτειες του θρυλικού μυστικού πράκτορα Machete Cortez (Danny Trejo). Στην τελευταία του αποστολή, ο Machete προσλαμβάνεται από τον πρόεδρο των the Η.Π.Α. (Carlos Estevez) να σταματήσει έναν τρελό τρομοκράτη (Mel Gibson) που απειλεί ολόκληρο τον πλανήτη με πυρηνικό πόλεμο. Με την επικηρυξη στο μυαλό του, ο Machete βρίσκεται αντιμέτωπος με τον θάνατο κάθε στιγμή από ένα all-star cast θανάσιμων δολοφόνων. Σπάζοντας όλους τους κανόνες, ο οραματιστής σκηνοθέτης Robert Rodriguez δημιουργεί μια από τις πιο άγριες περιπέτειες που καταγράφηκαν ποτέ σε φιλμ!
ΤΟ ΝΕΟ SINGLE “APPLAUSE” ΚΑΙ ΤΟ ALBUM “ARTPOP” ΤΗΣ LADY GAGA ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ!
Η πολυπλατινένια και νικήτρια βραβείου Grammy, Lady Gaga κυκλοφόρησε το single , “Applause” από το πολυαναμενόμενο και επικείμενο album/app ARTPOP. Το τραγούδι “Applause” είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, και είναι το πρώτο single από το τέταρτο studio album/app ARTPOP, που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου από την Streamline/Interscope Records. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LADY GAGA
Η LADY GAGA ήρθε στο προσκήνιο με την κυκλοφορία του ντεμπούτο studio album της “The Fame” (2008), το οποίο έφτασε σε πωλήσεις τις 15 εκατομμύρια κόπιες παγκοσμίως. Η επιτυχημένη πορεία της στη μουσική βιομηχανία περιλαμβάνει 5 βραβεία Grammy με 15 υποψηφιότητες συνολικά, έχει το ρεκόρ των 13 MTV Video Music Awards στις 26 συνολικά υποψηφιότητες, με συνολικές πωλήσεις 24 εκατμμυριών albums και 125 εκατομμυρίων singles παγκοσμίως. Έχει ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο με περιοδείες όπως οι The Fame Ball (2008), The Monster Ball (2009-2011) και Born This Way Ball (2012-2013). Το τηλεοπτικό δίκτυο HBO μετέδωσε την εκπομπή με τίτλο Lady Gaga Presents the Monster Ball Tour: Στο Madison Square Garden όπου κέρδισε ένα βραβειό Emmy με πέντε συνολικές υποψηφιότητες.  Το τρίτο της studio album, “Born This Way”, έσπασε το ρεκόρ στα iTunes για την πιο γρήγορη αναρρίχηση στο # 1 από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Το 2013, το περιοδικό Time την κατέταξε στην δεύτερη θέση με την μεγαλύτερη επιρροή της δεκαετίας. Με πάνω απο 2.2 δισεκατομμύρια views σε όλα της τα video, η Lady Gaga είναι από τις πιο ελκυστικές προσωπικότητες εν ζωή στα social media με πάνω από 58 εκατομμύρια likes στο Facebook και πάνω από 39 εκατομμύρια followers στο Twitter. Είναι επίσης διεθνής ακτιβίστρια και φιλάνθρωπος, έχοντας γίνει ευθαρσής υποστηρίκτρια σε αρκετά σημαντικά θέματα που περιλαμβάνουν τα LGBT δικαιώματα, HIV/AIDS ενημέρωση, body image θέματα και την αίσθηση ισχύος της νεολαίας. Το 2011 λανσάρισε την Born This Way Foundation, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα αφοσιωμένο στην ‘ενδυνάμωση’ της νεολαίας και στην δημιουργία ενός καλύτερου και γενναίου κόσμου. H Lady Gaga είναι η μοναδική καλλιτέχνιδα στη ψηφιακή εποχή με 5 εκατομμύρια πωλήσεις με τα δύο πρώτα hits.
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ “MACHETE KILLS” ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ!
Twitter: @machetekills
#machetekills

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria