EXETE iOS 7? ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ - OlaDeka

EXETE iOS 7? ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ

EXETE iOS 7? ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ

Μήπως έχετε κατεβάσει το iOS 7 και νιώθετε άρρωστοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε; Όχι, δεν είναι ιδέα σας. Πολλοί χρήστες iPhone και iPad διαμαρτύρονται ότι ο νέος σχεδιασμός του iOS 7 τους προκαλεί ζαλάδες και πονοκεφάλους.

Αιτία είναι τα πολλά εφέ που υπάρχουν κατά το άνοιγμα φακέλων, του μενού ή κατά την εναλλαγή των οθονών, ενώ αρκετοί παραπονέθηκαν και για την αίσθηση του 3-D που προσφέρει.

Πελάτης της Apple αναφέρει σε επιστολή του προς την εταιρία ότι νιώθει την ίδια ναυτία που νιώθει και όταν προσπαθεί να διαβάσει ένα βιβλίο στο αυτοκίνητο.

«Κάθε φορά που χρησιμοποιώ το κινητό, αισθάνομαι ναυτία. Έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με εκείνα που έχω όταν προσπαθώ να διαβάσω ένα βιβλίο στο αυτοκίνητο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η Apple δεν έχει προς το παρόν προβεί σε κάποια σχετική δήλωση.

Μια λύση για να μειωθούν τα συμπτώματα είναι κάποιες αλλαγές στα Accessibility Settings, αλλά μην περιμένετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, ενώ η επιστροφή στο iOS 6 δεν είναι εφικτή.

Εάν η Apple δεν λύσει άμεσα το πρόβλημα, ίσως μπορούν να βοηθήσουν οι υπεύθυνοι σχεδιασμοί εφαρμογών. Ο James Thomson, δημιουργός της εφαρμογής PCalc, έχει ήδη εφεύρει μια λειτουργία που θέτει τα animation στο iOS 7 εκτός λειτουργίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria