ΣΕΓ: Έντονος Προβληματισμός για τη κλοπή σε Εταιρεία Γουναρικών. - OlaDeka

ΣΕΓ: Έντονος Προβληματισμός για τη κλοπή σε Εταιρεία Γουναρικών.

Με αφορμή την πρωτοφανή σε μέγεθος κλοπή γουναρικών από μεγάλη γουνοποιητική επιχείρηση της Καστοριάς, θα θέλαμε να εκφράσουμε τον προβληματισμό μας και να προτρέψουμε τους συναδέλφους γουνοποιούς να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ασφάλειας των επιχειρήσεων τους (συναγερμός, κάμερα ασφαλείας, κάγκελα, κλειστές πόρτες & παράθυρα, συχνοί έλεγχοι και συντηρήσεις υποδομών, έλεγχος εισόδου & εξόδου επισκεπτών, συνεργασία με την αστυνομία κλπ) ώστε να μην γίνεται ο κλάδος της γούνας και η περιοχή μας, εύκολος στόχος επιτήδειων απατεώνων.

Σε συνάντηση που είχανε σήμερα η Διοίκηση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών με τον Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς κ. Σταυρακάκη αναλύθηκαν τα θέματα ασφάλειας της περιοχής σε σχέση με τις επιχειρήσεις γουναρικών και η βελτίωση του τρόπου προστασίας τους.

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας και πιστεύει ότι με διαρκή συνεργασία και τήρηση των κανόνων ασφαλείας θα μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε το ήρεμο κλίμα στην περιοχή μας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria