Σοβαρές καταγγελίες Β.Διαμαντόπουλου για δήμο Καστοριάς και αστυνομία Καστοριάς – - OlaDeka

Σοβαρές καταγγελίες Β.Διαμαντόπουλου για δήμο Καστοριάς και αστυνομία Καστοριάς –

Σοβαρές καταγγελίες Β.Διαμαντόπουλου για δήμο Καστοριάς και αστυνομία Καστοριάς – Απειλές και προειδοποιήσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Τις τελευταίες μέρες εξελίσσεται στην πόλη μας ένα άνευ προηγουμένου σχέδιο τρομοκράτησης των μαθητών που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις ενάντια στη δρομολογούμενη διάλυση του δημόσιου σχολείου και στην ευθεία υπονόμευση του κοινωνικού χαρακτήρα του αγαθού
της μόρφωσης.
Σε αυτό συμμετέχουν ο Δήμος Καστοριάς σε άμεση συνεργασία με την Αστυνομία, σε έναν πρωτοφανή συντονισμό που εξυπηρετεί ξεκάθαρα τα σχέδια της κυβέρνησης, η οποία προσπαθεί με την αστυνομοκρατία και την απειλή ενεργοποίησης της δικαιοσύνης να κάμψει το φρόνημα οποιουδήποτε αγωνίζεται για το παρόν και για το μέλλον του, όπως ακριβώς κάνουν οι μαθητές των λυκείων του νομού μας, των οποίων τα σχολεία υποβαθμίζονται συστηματικά.
Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να στραφούν ενάντια στα μέλη της νεολαίας του Κ.Κ.Ε. για την ενημέρωση που παρείχαν σε μαθητές, ξεχνώντας πως αυτή η απολίτικη προσέγγιση άνοιξε τις πόρτες των σχολείων στον φασισμό και ενώ το αίμα του Παύλου Φύσσα, ενός καλλιτέχνη που το ύφος των τραγουδιών του εμπνέει την νεολαία μας, είναι ακόμη ζεστό.
Η σημερινή μαζική διαδήλωση των μαθητριών-μαθητών έξω από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας δίνει την απάντηση πως η νεολαία δεν τρομοκρατείται και θα συνεχίζει να διεκδικεί ζωή και όχι επιβίωση.
Τους δηλώνουμε πως στους αγώνες αυτούς θα είμαστε στο πλευρό τους,τους ζητάμε να περιφρουρήσουν τις κινητοποιήσεις τους για τυχόν προβοκάτσιες και προειδοποιούμε προς πάσα κατεύθυνση πως δεν θα ανεχθούμε τις πρακτικές αυτές που μας γυρνάνε δεκαετίες πίσω.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria