Γ’ Εθνική: «Φωτιά» σε Καστοριά, Καλαμάτα - OlaDeka

Γ’ Εθνική: «Φωτιά» σε Καστοριά, Καλαμάτα

Το ενδιαφέρον έχει φουντώσει για τα καλά στη Γ’ Εθνική σε όλους τους ομίλους, με την ΑΕΛ να αποτελεί τη μοναδική ομάδα που κυνηγά το απόλυτο νικών στην 5η αγωνιστική, ενώ έχει ντέρμπι σε Καλαμάτα και Καστοριά.
Στον 1ο όμιλο, ο Πανσερραϊκός φιλοξενείται από τον Έβρο Σουφλίου και επιθυμεί το τρίποντο για

να παραμείνει στο ρετιρέ της βαθμολογίας. Ο Ορφέας Ελευθερούπολης κοντράρεται με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ ο Αγροτικός Αστέρας δοκιμάζεται εκτός έδρας από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. Με υπηρεσιακό τεχνικό ο Εθνικός Αγιονερίου ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Διγενή Λακκώματος, ενώ η Δόξα Πετρούσας θέλει νίκη απέναντι στον Κιλκισιακό. Τα Μουδανικά υποδέχονται τον Εθνικό Σιδηροκάστρου, ενώ ο Νέστος Χρυσούπολης αντιμετωπίζει τον Μακεδονικό. Το Σάββατο ο Άρης Ακροποτάμου νίκησε 1-0 στην Κομοτηνή τον ΠΑΟ Κοσμίου.

Στον 2ο όμιλο, η Λάρισα υποδέχεται τον Καμπανιακό, αλλά το ματς της ημέρας είναι το τοπικό ντέρμπι του Κάστορα με την Καστοριά, με τους «γουναράδες» να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Ο Πυρσός Γρεβενών θέλει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας, ενώ στην Ηγουμενίτσα ο Θεσπρωτός φιλοξενεί τον Όλυμπο Κέρκυρας. Η Κοζάνη κοντράρεται με τη Δόξα Κρανούλας, ενώ η Πρέβεζα ψάχνει την πρώτη της νίκη απέναντι στον Οδυσσέα Κορδελιού. Τέλος ο Κεραυνός Θεσπρωτικού αντιμετωπίζει τη Δόξα Πενταλόφου.
Στον 3ο όμιλο, ο Δωτιέας Αγιάς υποδέχεται την πρωτοπόρο Λαμία και τα Τρίκαλα κοντράρονται με τον Αχιλλέα Νεοκαισαρείας. Στο ντέρμπι της Ημαθίας, τα Λευκάδια αντιμετωπίζουν τη Νάουσα, ενώ το Μακροχώρι φιλοξενεί τη Χαλκίδα. Η Κύμη θέλει τη νίκη απέναντι στον Αμπελωνιακό, ενώ ο Πυργετός διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Αχιλλέα Δομοκού. Τέλος, ο Ρήγας Φεραίος επιδιώκει την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Μαχητή.
Στον 4ο όμιλο, η Μεσσηνία… φλέγεται, καθώς ο Μεσσηνιακός αντιμετωπίζει την Καλαμάτα. Η Κόρινθος υποδέχεται την πρωτοπόρο Αχαϊκή, ενώ η ΑΕ Καραϊσκάκης κοντράρεται με τη ΑΕ Ερμιονίδας, ενώ η Δόξα Ν. Μανωλάδας ψάχνει τη νίκη απέναντι στον Παναργειακό. Η ΑΕ Μεσολογγίου στοχεύει μόνο στη νίκη στην τοπική μάχη με τον Άρη Αιτωλικού, ενώ ο Παναρκαδικός με ανεβασμένη ψυχολογία φιλοξενεί τον ΠΑΟ Βάρδας. Ο Πανναυπλιακός αγωνίζεται με τον ΠΦΟ Πανόπουλου, ενώ στην Πάτρα μάχονται Εθνικός Σαγέικων και Ατρόμητος Αχαΐας.
Στον 5ο όμιλο, ο Ιωνικός επιδιώκει να διατηρήσει το αήττητο απέναντι στον Γιούχτα, ενώ ο Πανελευσινιακός αντιμετωπίζει τη Δόξα Βύρωνα. Ο Ρούβας φιλοξενεί τον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ η Μύκονος περιμένει την αποδυναμωμένη Προοδευτική. Η Πεύκη υποδέχεται τη Νέα Ιωνία, ενώ ο Εθνικός Αστέρας ψάχνει τη νίκη απέναντι στους Τράχωνες. Ο Κισσαμικός επικράτησε 1-0 στο Κορωπί του Ολυμπιακού Λαυρίου.
Στον 6ο όμιλο, το ματς της ΑΕΚ με τον Ηρόδοτο στην Κρήτη αναβλήθηκε, όπως και το Αστέρας Βάρης- ΠΑΟ Κρουσώνα. Η Τριγλία Ραφήνας με τον Γιώργο Παπακωστούλη να ντεμπουτάρει στον πάγκο της έχει την ευκαιρία με τρίποντο κόντρα στον Περαμαϊκό να φτάσει στην πρώτη θέση. Όπως και οι Μανδραϊκός, Πανναξιακός, που δοκιμάζονται εκτός έδρας με ΑΟ Περιστερίου και Άγιο Νικόλαο αντίστοιχα. Η Κηφισιά υποδέχεται τον Ηλυσιακό, ενώ Ερμής Ζωνιανών και Θύελλα Ραφήνας ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
onsports
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria