Κατάρτιση Ανέργων στο Νομό Καστοριάς - OlaDeka

Κατάρτιση Ανέργων στο Νομό Καστοριάς

Η Διεύθυνση Επαγγελματικής Κατάρτισης Ενηλίκων (A3) ΟΑΕΔ, ως Δικαιούχος της Πράξης με τίτλο «Κατάρτιση Ανέργων νομού Καστοριάς σε πιστοποιημένα ΚΕΚ με υποχρεωτική πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις» στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ» 2007 – 2013, συνέταξε σε συνεργασία με τη Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών (Β3) Οδηγό Υλοποίησης για την παρακολούθηση και τη διαχείριση των Έργων κατάρτισης.

Ο Οδηγός Υλοποίησης αναρτάται επίσης στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) στο πεδίο, που αφορά στην «Επαγγελματική Κατάρτιση» και ειδικότερα στα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Όπως προβλέπεται στον Οδηγό Υλοποίησης, έχει ενεργοποιηθεί παράλληλα η οριστική ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων των προγραμμάτων κατάρτισης στη διαδίκτυακή εφαρμογή http://diarthrotiki.oaed.gr/top/.

Η διαδικασία ηλεκτρονικής καταχώρησης στοιχείων και οριστικής υποβολής των προγραμμάτων κατάρτισης πραγματοποιείται σύμφωνα με το εγχειρίδιο «ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ», που επίσης έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.oaed.gr, ως συνημμένο αρχείο στη «ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ».

ΟΔΗΓΟΣ

ΕΝΤΥΠΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria