Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς - OlaDeka

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς
Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 18:00μ.μ. πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο “Esperos Palace” η εκλογο-απολογιστική Γ.Σ. του Σκακιστικού Συλλόγου Καστοριάς. Αρχικά, ο πρόεδρος του απερχόμενου Δ.Σ. κ. Ιωάννης-Φίλιππος Δημητριάδης αναφέρθηκε στους

λόγους διεξαγωγής των εκλογών λίγους μήνες πριν την ολοκλήρωση της τριετούς θητείας του (έληγε κανονικά το Φεβρουάριο του 2014). Στη συνέχεια, παρουσίασε εκτενώς τις αγωνιστικές και άλλες οργανωτικές δράσεις του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, αναφερόμενος στις ιδιαίτερες ατομικές και ομαδικές επιτυχίες του Σ.Σ. Καστοριάς, αλλά και στους στόχους της διοίκησης που δεν επιτεύχθηκαν πλήρως.

Από τις δράσεις αυτές, ξεχώρισαν η σημαντική αγωνιστική βελτίωση της ομάδας μας (η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του 2012), τα πολλά μετάλλια των νεαρών σκακιστών και σκακιστριών του συλλόγου σε αγώνες περιφερειακής εμβέλειας, αλλά και η διοργάνωση αρκετών αγώνων με συμμετοχές από την ευρύτερη περιοχή της Κεντροδυτικής Μακεδονίας (Ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών Κ.Δ. Μακεδονίας 2011, Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού “Καστοριανά 2011″, Ανοιχτά Καλοκαιρινά Τουρνουά 2011 και 2012 κ.α.).
Στη συνέχεια, ο ταμίας του συλλόγου κ. Ιωάννης Γκόσδας παρουσίασε των οικονομικό απολογισμό της περιόδου αυτής, επισημαίνοντας την ανάγκη εξεύρεσης πρόσθετων πόρων για την εξασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας του συλλόγου. Τις εισηγήσεις των μελών του απερχόμενου Δ.Σ. ακολούθησε σύντομη συζήτηση και αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.
Οι πέντε (5) πλειονοψηφήσαντες υποψήφιοι, μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 20:00μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου στην Σκαπέρδειο αγορά, αποφάσισαν την ακόλουθη σύνθεση του νέου Δ.Σ.:
Πρόεδρος: Τσακιρίδης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Ρούκας Χαρίλαος
Γεν. Γραμματέας: Τσούτσας Κωνσταντίνος
Ταμίας: Μέλλιος Αθανάσιος
Έφορος Αγώνων: Μακρής Ιωάννης
Το νέο Δ.Σ. θα εκπροσωπήσει το Σ.Σ. Καστοριάς στην επικείμενη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας(Ε.Σ.Σ.ΚΕ.ΔΥ.Μ.), ενώ εντός των προσεχών εβδομάδων θα θέσει και τους αναλυτικούς αγωνιστικούς/οργανωτικούς στόχους της επόμενης τριετίας.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria