Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίων ΛΕΒΗΤΩΝ εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού - OlaDeka

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίων ΛΕΒΗΤΩΝ εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ενεργειακής επιθεώρησης κτιρίων ΛΕΒΗΤΩΝ εγκαταστάσεων θέρμανσης και εγκαταστάσεων κλιματισμού

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ –
Το ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας, ανακοινώνει την έναρξη Εκπαιδευτικού Προγράμματος Ενεργειακής Επιθεώρησης Κτιρίων, Λεβήτων εγκαταστάσεων Θέρ­μανσης και εγκαταστάσεων Κλιματισμού. Σύμφωνα με τα Προεδρικά Διάταγμα 100 (6 Οκτωβρίου 2010) και Αριθμ.οικ.192 (31 Οκτωβρίου 2011)

Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 190 ώρες . (88 ώρες για την ενεργειακή επιθεώρηση κτιρίων, 50 ώρες για την ενεργειακή επιθεώρηση εγκαταστάσεων θέρμανσης και 52 ώρες για την ενεργειακή επιθεώρηση εγκαταστάσεων κλιματισμού) Στο πρόγραμμα γί­νονται δεκτοί :
Προσωρινοί ενεργειακοί επιθεωρητές

• Πτυχιούχοι Μηχανικοί Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

• Διπλωματούχου Μηχανικοί απόφοιτοι Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών Σχολών της ημεδαπής ή αντίστοιχων και ισοτίμων της αλλοδαπής.

Ο φάκελος υποψηφιότητας πρέπει να περιλαμβάνει τα εξής δικαιολογητι­κά (πρωτότυπα ή επικυρωμένα) και θα παραλαμβάνεται μόνον με την προϋπόθεση ότι είναι πλήρης:

1. Έντυπη αίτηση

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα

3. Αντίγραφο πτυχίου / διπλώματος.

4. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας

5. Αριθμό Μητρώου προσωρινού ενεργειακού επιθεωρητή που έχει εκδοθεί από την Ειδική Γραμματεία Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας του ΥΠΕΚΑ για τους προσωρινούς ενεργειακούς επιθεωρητές.

Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και το συνολικό κόστος του ανέρχεται

στα 300 €

Οι φάκελοι υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτοί μέχρι 29-10-2013:

• Στο εργαστήριο Θερμοδυναμικής- Θ.Ψ.Α του Τμήματος Μηχανολογίας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, Κοίλα 50100, Κοζάνη, Τηλέφωνο 2461040161-5 εσωτ. 268 (Πληροφορίες κ.Κάρμαλης ηλεκτρονικό τα­χυδρομείο: [email protected]

• Καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

[email protected]

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Ερευνών

του ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δρ. Χαριτούδη Γεωργία

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria