Καστοριά: «Μύρισαν» τους αστυνομικούς και δεν πήγαν να παραλάβουν το φορτίο - OlaDeka

Καστοριά: «Μύρισαν» τους αστυνομικούς και δεν πήγαν να παραλάβουν το φορτίο

Καστοριά: «Μύρισαν» τους αστυνομικούς και δεν πήγαν να παραλάβουν το φορτίο
Για κάτι περισσότερο από τρία 24ωρα, οι αστυνομικοί είχαν γίνει ένα με τα δέντρα σεένα δάσος στην Καστοριά περιμένοντας να εμφανιστεί ο παραλήπτης μιας μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών την οποία είχαν εντοπίσει. Όμως, φαίνεται πως οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές, γιατί κανείς δεν πήγε

να τα παραλάβει.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά το σημείο στη δασική περιοχή  του Πολυανέμου Καστοριάς, όπου είχαν εντοπίσει επιμελώς κρυμμένες τρεις συσκευασίες διαφορετικού βάρους, οι οποίες περιείχαν συνολικά τρία κιλά και 252 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Όταν δεν εμφανίστηκε κάποιος, κατέσχεσαν το φορτίο και διενεργούν προανάκριση για να εντοπίσουν αυτούς που το έκρυψαν και αυτόν που θα πήγαινε να το παραλάβει.
*** Μέσα στο στάβλο του στη Βαλύρα Μεσσηνίας καλλιεργούσε ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους 1,60 μέτρου ένας 40χρονος αγρότης. Οι αστυνομικοί που έκαναν πρώτα έρευνα στο σπίτι του και κατέσχεσαν 19,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τον συνέλαβαν και ξερίζωσαν το χασισόδεντρο.
*** Δύο συσκευασίες που περιείχαν  συνολικά 290 γραμμάρια ακατέργαστης  κάνναβης και έναν αποξηραμένο  κλώνο από χασισόδεντρο βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών στο σπίτι ενός 75χρονου στο χωριό Κερκίνη και τον συνέλαβαν για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ρrotothema.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria