Απίστευτο: Το όνομα του Παππά ΔΕΝ αναφέρεται πουθενά στην δικογραφία! - Αντίθετα με το Βορίδη και το τσεκούρι του... βοά όλο το διαδίκτυο... κύριε!!! - OlaDeka

Απίστευτο: Το όνομα του Παππά ΔΕΝ αναφέρεται πουθενά στην δικογραφία! – Αντίθετα με το Βορίδη και το τσεκούρι του… βοά όλο το διαδίκτυο… κύριε!!!

“Η ιστορία, μου ήταν ύποπτη και δεν μπόρεσα να καταλάβω πώς όταν αφήνονται τρεις ελεύθεροι τη μία μέρα, κρατούνται εν συνεχεία οι υπόλοιποι”, τόνισε ο συνήγορος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Χρήστου Παππά,Περικλής Σταυριανάκης,

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανάκη, “υπάρχουν δύο στοιχεία:
Πρώτο: στην όλη δικογραφία το όνομα του Παππά δεν αναφέρεται πουθενά.
Δεύτερο: Ο Παππάς μαζί με άλλους δυο βουλευτές του κόμματός του στις 27 Σεπτεμβρίου,
την Παρασκευή, πάει και καταθέτει μία μηνυτήρια αναφορά για κάποια χρήματα που αφορούσαν στο ΠΑΣΟΚ. Την ίδια μέρα, ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου διατάζει να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος εκείνου και των υπολοίπων”.

Βαξεβάνης:
Αν ψάχνετε ντοκουμέντα ακροδεξιών, έχω τον Βορίδη με τσεκούρι

 

Τον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter χρησιμοποίησε ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης του περιοδικού “Hot Doc” Κώστας Βαξεβάνης, για να στείλει το δικό του μήνυμα, αναφορικά με τη δημοσίευση φωτογραφιών του Χρήστου Παππά με ναζιστική εμφάνιση, αντιπαραθέτοντας το… παρελθόν του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας  Μάκη Βορίδη.
“Αν η εισαγγελία ψάχνει φωτογραφίες ντοκουμέντα ακροδεξιών όπως του Παππά πριν από χρόνια,έχω πρόχειρες κάποιες του Βορίδη με τσεκούρι”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter  o Κώστας Βαξεβάνης. (ysterografa)



Η υποδοχή του Βορίδη από τη Χρυσή Αυγή 


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria