Τα παιδιά του ΠΡΩΤΕΑ έβαλαν την «Φλόγα» στην καρδιά τους! - OlaDeka

Τα παιδιά του ΠΡΩΤΕΑ έβαλαν την «Φλόγα» στην καρδιά τους!

Ο Ολυμπισμός δεν περιορίζεται μόνο στην αγωνιστική έκφραση του ανθρώπου και στο μεγαλείο των Ολυμπιακών αγώνων. Αποτελεί ένα ιδεολογικό σύστημα αξιών όπως, το “ευ αγωνίζεσθαι”, ο σεβασμός, η ευγενική άμιλλα και όλες οι άλλες αξίες που στοχεύουν στην εξύψωση του ανθρώπου ως μίας ενιαίας ψυχοσωματικής και πνευματικής οντότητας. 

Στο πλαίσιο αυτό κι έπειτα από πρωτοβουλία της Διοίκησης του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε συμβολική επίσκεψη στα γήπεδα του ΠΡΩΤΕΑ, του Πανελληνιονίκη στο Σκι, Νίκου Βασιλείου, ο οποίος αποτελεί μέλος του ΠΡΩΤΕΑ και ήταν ένας από τους τέσσερις λαμπαδηδρόμους που συμμετείχαν στην λαμπαδηδρομία της Ολυμπιακής Φλόγας στην Καστοριά, στο μεγάλο ταξίδι της για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν από 7 έως 23 Φεβρουαρίου 2014 στο Σότσι της Ρωσίας.
Οι μικροί αθλητές του ΠΡΩΤΕΑ, άφησαν για λίγο τις ρακέτες τους και πιάνοντας την Ολυμπιακή δάδα στα χέρια τους είχαν την ευκαιρία να αισθανθούν την ανάσα της ιστορίας του πολιτισμού που ξεπηδάει κάθε φορά μέσα από το άναμμα της  Ολυμπιακής Φλόγας από τον ελληνικό ήλιο κι έδειξαν να αντιλαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό τα μηνύματα και τους συμβολισμούς της Ολυμπιακής Φλόγας.

Facebook: Proteas Kastoria Tennis Club


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria