Την ώρα που η Μεσόγειος κι η Μέση Ανατολή φλέγεται… την ώρα της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας… την ώρα που ο Σαμαράς επισκέπτεται το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς… βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθεί με το “Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο”!

Αρχική » Διάφορα » Την ώρα που η Μεσόγειος κι η Μέση Ανατολή φλέγεται… την ώρα της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας… την ώρα που ο Σαμαράς επισκέπτεται το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς… βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθεί με το “Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο”!

Καλά οι άλλοι, εσύ Τάσο Κουράκη γιατί συνέπραξες;
Την ώρα που η Μεσόγειος κι η Μέση Ανατολή φλέγεται... την ώρα της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας... την ώρα που ο Σαμαράς επισκέπτεται το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς... βρήκε ο ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθεί με το "Κεντρικό Ισραηλίτικο Συμβούλιο"!

…στη συνάντηση “συνεργασίας” (!) παρευρέθησαν επίσης ο συντονιστής της Επιτροπής Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΕΚΕ) Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού, Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, καθώς και η υπεύθυνη της ΕΕΚΕ Εξωτερικών, Ρένα Δούρου.
Νέα επίθεση φιλίας στους σιωνιστές για ενδεχόμενη κυβερνητική διακυβέρνηση, μια επιθυμία της γνωστής για τα φιλοσιωνιστικά αισθήματά της Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ ή στήριξη του Σαμαρά στο Ισραήλ;
Μετά φταίει το ΚΚΕ που τους τα χώνει κανονικά;
Σχετικό για όσους στο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν ενταχθεί στο εκσυγχρονιστικό πλειοψηφικό ρεύμα της υποταγής: Η ράτσα μας είναι εκείνη των κυρίαρχων… Είμαστε διαφορετικοί από τις κατώτερες ράτσες…

stoxasmos-politikh.blogspot.gr/
Κοινοποίηση:

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια