ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ?

Αρχική » Διάφορα » ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ?

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΠ?

Τηλεφώνημα προς τον βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο από ύποπτο “για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση” στην υπόθεση της επιδρομής στιυς Σκουριές Χαλκιδικής, καταγράφηκε από την ΕΥΠ, ανοίγοντας θέμα για το αν παρακολουθείται και ο ΣΥΡΙΖΑ, και κατά πόσον οι ενέργειες αυτές είναι σύννομες.

Το συγκεκριμένο τηλεφώνημα περιέχεται στην δεύτερη δικογραφία η οποία συντάχθηκε για την διερεύνηση και άλλων υποθέσεων που σχετίζονται με τα επεισόδια στη Βορειοανατολική Χαλκιδική πλην της επίθεσης στο εργοτάξιο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Στην υπόθεση κατηγορούμενοι φέρονται κάτοικοι του χωριού- και μάλιστα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.
Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία περί ύπαρξης καταγεγραμμένης συνομιλίας υπόπτου με τον βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει περιληφθεί στη δικογραφία που σχηματίζει η αστυνομία.

Η εμπλοκή Διαμαντόπουλου “βολεύει”: Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αυτοπροσδιορίζεται στον αναρχικό χώρο, Τον περασμένο Ιανουάριο είχε δηλώσει ότι «Αυτοπροσδιορίζομαι στον αναρχικό χώρο», ενώ επισήμανε: «Τι είναι ο αναρχικός; Ένας άμεσα δημοκράτης»

Φυσικά μια τηλεφωνική συνομιλία, η μια “αδέσποτη” κλήση, όπως αποδείχτηκε στην περίπτωση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Γιάννη Λαγού, αποτελεί αιτία προφυλακίσεως ασχέτως, του περιεχομένου της συνομιλίας.

Ο βουλευτής της ΧΑ βρέθηκε στην φυλακή, πολύ απλά γιατί τον πήραν τηλέφωνο. Έτσι και στην περίπτωση Διαμαντόπουλου το «δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο» μετατρέπεται εν μία νυκτί σε “συγκλονιστικά στοιχεία” αναλόγως τι θα βολέψει την κυβέρνηση που θέλει να απαλλαγέι από την πίεση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφού δεν έχει μπει στην δικογραφία (προς ώρας) η συνομιλία αυτή, τότε προς τι η διαρροή της; Είναι μοχλός πίεσης και προειδοποίησης στην Αξιωματική Αντιπλίτευση, να “κάτσει φρόνιμα” γιατί “έχουμε ράμματα για την γούνα σας”.

Όπως και να έχει το συγκεκριμένο δημοσίευμα απαντά αυτόματα στο ερώτημα του πρόέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα για το εάν παρακολουθούνται τα στελέχη του και οι βουλευτές του.

Εάν αυτό συνδυαστεί με τις υποθέσεις Σταθάκη, και Μητρόπουλου, γίνεται κατανοητό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα θα δεχτεί και αυτός τα πρώτα “πλήγματα” νομιμότητας.

defencenet


Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια