ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ - OlaDeka

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΕ ΚΟΖΑΝΙΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΞΥΛΑ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ FLASH  AYTA ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
Κάτι πολύ σημαντικό θα θέλει να μας πει ο δήμαρχος για να έχει φλομώσει το διαδίκτυο με e-mails-δελτία τύπου που διαφημίζουν συνέντευξη που θα δώσει στο FLASH (κάποτε αμιγώς Καστοριανό κανάλι που πλέον είναι Κοζανίτικο όπως και το WEST)!
Ελπίζουμε να μιλήσει επιτέλους (αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος και τόπος να το κάνει πέραν των ΜΜΕ εκτός συνόρων δήμου και ΠΕ Καστοριάς) για το μεγάλο σκάνδαλο της απίστευτης κλοπής 500 τόνων ξύλων από το δάσος της Κλεισούρας.
Μόνο οργή προκαλεί το γεγονός ότι μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για το σοβαρότατο αυτό σκάνδαλο με πολιτική, κοινωνική, φορολογική και ποινική χροιά. Ελπίζουμε ο FLASH να ακούει και να πράξει το αυτονόητο:
 Να ενημερωθεί για το θέμα (μόνο από το OLADEKA μπορεί να αντλήσει πλούσιο υλικό ΕΔΩ και ΕΔΩ  και ΕΔΩ και ΕΔΩ)  και να ξεφύγει από τη λογική αγιογραφίας με το να θέσει ένα και μόνο καυτό ερώτημα:
 Ποιος έδωσε εντολή στον υλοτόμο να κόψει παράνομα 500 τόνους παραπάνω απ΄ότι επέτρεπε η άδεια της διεύθυνσης Δασών Καστοριάς? 
Και στη συνέχεια ας μας πει ο δήμαρχος -αν έχει να μας πει- κάτι νεότερο για το που βρίσκονται τα ξύλα και αν έχουν βρεθεί οι ένοχοι. Το λέμε αυτό επειδή ακούγονται διάφορα για … αρμόδιους που ψάχνουν εναγωνίως σενάρια ξεπλύματος της παράνομης υπόθεσης σε μια απλή αγοραπωλησία ή ένα απλό λαθάκι… Και λίγα ακόμη ερωτήματα: Που είναι το δελτίο κίνησης δασικών προιόντων που αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση, και ακόμη περιμένει η διεύθυνση δασών να της επιστραφεί όπως ορίζει ονόμος? Αληθεύει ότι αντιδήμαρχος του Χατζησυμεωνίδη απάντησε σε ερώτηση του δεύτερου για το τι γίνεται με την υπόθεση το εξής: «Δήμαρχε, ο υλοτόμος υποσχέθηκε να επανορθώσει με ξύλα ή λεφτά». Αληθεύει???
Τόσο εύκολο είναι? 
Κόβουμε 500 τόνους παραπάνω απ ότι επιτρέπει το δασαρχείο.
Κάποιοι κλέβουν τα…παραπανίσια.
Γίνεται μπάχαλο επειδή κάποιοι μάρτυρες έχουν δει τα πάντα και το καταθέτουν.
Γίνεται ακόμη πιο μπάχαλο γιατί Oladeka και Παραράς βγάζουν τα πάντα στη φόρα και δεν πνίγουν το θέμα όπως τα περισσότερα «νοικοκυρίσια» media της Καστοριάς.Ακόμη και οι πλέον καυστικές και…λαγωνικές παραδοσιακές φυλάδες, αρκέστηκαν σε χιουμοριστικά σχόλια παραπολιτικού τύπου. 
Και τέλος λέμε ότι δεν έγινε κλοπή, ένα λαθάκι κάναμε (κατά 500 τόνους ή 500.000 κιλά) ή μια  πώληση έγινε στον έμπορο χ-ψ και τώρα θα μας αποζημιώσει! 
Έλαααααα!!!! Τι μου λες?
Λοιπόν, δώστε τηλεθέαση στον FLASH αφού ο δήμαρχός μας το ζητά. 
Και μεις περιμένουμε απαντήσεις…
Τώρα διαβάστε και την πρόσκληση που μας ήρθε από το δημαρχείο:

Τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 23.00 μμ , ο Δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης, θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή “Κοινωνία Πολιτών” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Θεόφιλος Παπαδόπουλος, στον τηλεοπτικό σταθμό FLASH TV .

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria