Ανέστησαν επιχείρηση απο ένα λάθος ορθογραφικό - OlaDeka

Ανέστησαν επιχείρηση απο ένα λάθος ορθογραφικό

Ανέστησαν επιχείρηση απο ένα λάθος ορθογραφικό

Παρατηρώντας κανείς την κίνηση των μετοχών στη Γουολ Στριτ σήμερα, οπωσδήποτε θα του κινήσει την προσοχή μία εταιρεία της οποίας η μετοχή έφτασε να ενισχύεται σε ποσοστό ως και…1.800% ! Παρατηρώντας πιο προσεκτικά, θα δει ότι πρόκειται για μία χρεοκοπημένη εταιρεία πώλησης ηλεκτρονικών ειδών, της οποίας η μετοχή είχε κατρακυλήσει μόλις στο… 1 σεντ, όμως σήμερα ξαφνικά εκτοξεύτηκε ως και στα 13 σεντς (εξ ου και το εντυπωσιακό ποσοστό).

Γιατί λοιπόν αυτή η ξαφνική άνοδος για μία χρεοκοπημένη εταιρεία; Την απάντηση τη δίνει το ίδιο το όνομα της εταιρείας: Tweeter. Ή, για τους επενδυτές, TWTRQ.

Ναι, καλά καταλάβατε: Κάποιοι επενδυτές μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι επρόκειτο για τη μετοχή του Twitter, που κατέθεσε και επισήμως το αίτημα για εισαγωγή στη Γουολ Στριτ, που η αγορά περίμενε εδώ και καιρό. Όμως μέχρι να μπει στο χρηματιστήριο το Twitter, θα περάσει τουλάχιστον ένας μήνας, κάτι που προφανώς κάποιοι δε σκέφτηκαν.

Και κάπως έτσι, η χρεοκοπημένη εταιρεία Tweeter Home Entertainment Group… αναστήθηκε, από κάποιους απρόσεκτους επενδυτές !

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria