Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ...... - OlaDeka

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ……

Οι Έλληνες τελικά την κάναμε την επανάστασή μας…..η επανάσταση της θέρμανσης…. έτσι θα λέγεται παγκοσμίως…. θα πνίξουμε τους πολιτικούς στην αιθαλομίχλη….


Ποιος Τσε και ποιος Άρης;;; γατάκια είναι μπροστά στην τεράστια επανάσταση του Έλληνα κατά των καυσίμων. Πόσο πήγε το πετρέλαιο;;; 1,50 ευρώ;;; δηλαδή να μην μπορώ να βάλω εγώ πετρέλαιο;; παίρνω λοιπόν μια ξυλόσομπα που κάνει εκατό πενήντα ευρώ θα καίω ότι έχω και θα ζεσταίνομαι….Ναι, θα μου πείτε αλλά μολύνεις το περιβάλλον και θα σας πω με τη σειρά μου, Χέστηκα… εγώ να μην πεθάνουν από το κρύο τα παιδιά μου θέλω… και θα μου πείτε πάλι…ναι αλλά μολύνονται και τα παιδιά σου και θα σας πω….τα παιδιά μου η από την πείνα θα πάνε η από το κρύο, από την αιθαλομίχλη ναι θα μολυνθούν,αλλά θα μολυνθούν και οι άλλοι…αυτοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι….και αν είναι να πάω αδιάβαστος θα πάρω κι αυτούς μαζί μου και πρέπει να εκλείψουν αυτοί που μας κυβερνούν γιατί είναι επικίνδυνοι και ηλίθιοι… αύξησαν την τιμή του πετρελαίου νομίζοντας ότι από εκεί θα βγάλουν λεφτά…. πως θα τα βγάλεις βρε ηλίθιε;;; αφού δύο εκατομμύρια Έλληνες είναι άνεργοι… αυτό η κυβέρνηση δεν το ξέρει;;; Αλλά εγώ σου λέω ότι χέστηκε για τους άνεργους και θέλει να τα πάρει από αυτούς που έχουν δουλειά. Μα όταν ο μισθός του εργαζόμενου είναι πεντακόσια ευρώ, του παίρνεις φόρους, του ανεβάζεις το ηλεκτρικό, που θα βρουν να αγοράσουν πετρέλαιο με χίλια πεντακόσια ευρώ το τόνο;;;
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ ΒΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΊΖΟΥΝ δηλαδή εμείς….

Και οι αλήτες οι δημοσιογράφοι, κάνουν πως κόπτονται για το λαό, αλλά στην ουσία έχουν κάνει συμφωνία με τους πολιτικούς τα έχουν “πιάσει”κάτω απ’ το τραπέζι και κάνουν μόνο τις ερωτήσεις που πρέπει…. κι ας φαίνεται ότι στριμώχνουν τον πολιτικό, στην ουσία τον κάνουν να φαίνεται συμπαθής στα μάτια του ηλίθιου τηλεθεατή (δηλαδή εμάς)…δεν λέμε πολλές φορές “άσε τον άνθρωπο να μιλήσει ρε Παπαδάκη” αυτό είναι προσχεδιασμένο για να φανεί συμπαθής ο πολιτικός….κι έτσι παρασυρόμαστε…αλλά τώρα η αιθαλομίχλη δεν έχει γυρισμό…. τώρα τις πήραμε τις ξυλόσομπες, δεν γυρίζουν πίσω όσο και να κατεβάσουν το πετρέλαιο…όσο για το βοήθημα στο πετρέλαιο θέρμανσης ….μεγάλη απάτη…σου λένε πήγαινε και αγορασέ το εσύ με δικά σου λεφτά και θα σου τα επιστρέψουμε εμείς κάποτε… όσοι το κάνουν θα την πατήσουν γιατί απλούστατα δεν θα δουν δεκάρα τσακιστή….αιθαλομίχλη λοιπόν μόνο έτσι θα γλυτώσουμε από δαύτους…..
Αρία Πάτση
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria