Πέρασε το αντάρτικο για τη φορολόγηση σε στάνες και μαντριά. Για το ρημάδι το πετρέλαιο θέρμανσης γιατί δεν γίνεται κάτι? - OlaDeka

Πέρασε το αντάρτικο για τη φορολόγηση σε στάνες και μαντριά. Για το ρημάδι το πετρέλαιο θέρμανσης γιατί δεν γίνεται κάτι?

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΡΑΜΠΟ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΥΧΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΗΚΩΣΑΝ ΜΠΑΙΡΑΚΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΙΣΩ! ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ?

Λίγες ώρες πέρασαν από τη στιγμή που κατατέθηκε η ερώτηση 24 βουλευτών της ΝΔ προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα αναφορικά με τη φορολόγηση των αγροτεμαχίων και των οικοπέδων και το Υπουργείο Οικονομικών έσπευσε να αποσύρει συγκεκριμένες διατάξεις του νομοσχεδίου.

Κατόπιν σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά και έπειτα από την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, δεν θα φορολογηθούν οι αποθηκευτικοί χώροι που βρίσκονται σε αγροτική γη, όπως θερμοκήπια, στάνες, αποθήκες γεωργικών μηχανημάτων.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης αναφέρονται τα εξής: «Το Υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι στο νέο νομοσχέδιο για τα ακίνητα (ΕΝΦΑ) οι αποθηκευτικοί χώροι που βρίσκονται σε αγροτική γη (γεωργικών μηχανημάτων, θερμοκήπια, στάνες κλπ) δεν πρόκειται να φορολογηθούν».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria