Συνέχιση εγγραφών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς - OlaDeka

Συνέχιση εγγραφών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς

Συνέχιση εγγραφών στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Καστοριάς
«10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΔΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2004-2014».
Σας κάνουμε γνωστό ότι το ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ κλείνει εφέτος δέκα(10) χρόνια συνεχούς επιτυχημένης λειτουργίας. Το σχολείο στη διάρκεια αυτών των ετών παρείχε σε πάνω από εκατόν είκοσι αποφοίτους απολυτήριο ισότιμο

του Γυμνασίου.

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος σπουδών είναι 18 μήνες, οι οποίοι κατανέμονται σε δύο 9μηνα (Οκτώβριο-Ιούνιο) και η φοίτηση είναι απογευματινή. Στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας  δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι έχουν υπερβεί το 18οέτος της ηλικίας τους, κατέχουν το απολυτήριο του Δημοτικού σχολείου και δεν έχουν φοιτήσει ή δεν έχουν ολοκληρώσει την φοίτησή τους στο Γυμνάσιο.
Το πρόγραμμα σπουδών είναι κατάλληλο για ενήλικες μαθητές και περιλαμβάνει τους εξής γραμματισμούς :Γλωσσικό, Αγγλικό, Μαθηματικό, Κοινωνικό, Πληροφορικό, Περιβαλλοντικό, Επιστημονικό και Αισθητικό. Οι εκπαιδευόμενοι στηρίζονται σε κάθε τους βήμα από τους συμβούλους του σχολείου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και να υποβάλλουν την αίτηση εγγραφής τους στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, τις εργάσιμες ημέρες και τις ώρες 17.00 – 20.00 στις εγκαταστάσεις του σχολείου  στην περιοχή Χλόης (χώρος Λυκείων, έναντι 3ου  Λυκείου Καστοριάς) και στα τηλέφωνα 24670-21001 & 6976 304890.
Ο Διευθυντής
Καραμανίδης Ασημάκης
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria