Δημητριάδης: «Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος» - OlaDeka

Δημητριάδης: «Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος»

Ιστορική νίκη κόντρα σε ιστορική ομάδα πήρε το Άργος Ορεστικό, το οποίο κέρδισε (69-63) το πρώτο του ροζ φύλλο αγώνα στη Β’ εθνική απέναντι στην ΧΑΝΘ. Ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Δημητριάδης, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ για την ιστορική νίκη της ομάδας του αλλά και για τους λόγους που νιώθει τυχερός.
Αναλυτικά:

Για την ιστορική νίκη επί της ΧΑΝΘ:
“Ήταν μία ιστορική νίκη, καθώς ήταν η πρώτη του συλλόγου στην Β’ εθνική. Είχαμε αρκετό άγχος, όμως το κατάμεστο γήπεδο και η υποστήριξη που είχαμε μας έδωσε ενέργεια και ώθηση. Η νίκη πανηγυρίστηκε, καθώς έγινε απέναντι σε μία καλή ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό προπονητικό τιμ. Αυτό το παιχνίδι, όμως ανήκει στο παρελθόν και δεν μπορούμε να πανηγυρίζουμε άλλο γιατί το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι”.
Για τους στόχους που έχει το Άργος Ορεστικό:
“Όταν ήρθα στην ομάδα στη Γ’ εθνική είχε ρεκόρ 1 νίκης και 12 ηττών οπότε ξεκινήσαμε για να σωθούμε. Την επόμενη σεζόν είπαμε να κάνουμε μία καλή πορεία. Ξεκινήσαμε άσχημα έχοντας ρεκόρ 1-5, όμως στη συνέχεια κάναμε 16 συνεχόμενες νίκες παίρνοντας την άνοδο. Κάτι ανάλογο δεν έχει ξαναγίνει με τόσες συνεχόμενες νίκες έπειτα από κακό ξεκίνημα. Η ιστορία λοιπόν μας έχει δείξει ότι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για το μέλλον. Οι στόχοι μας φτάνουν μέχρι το επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και ξέρουμε ότι όλοι οι παίκτες μας έχουν εμπειρία μόνο από Γ’ εθνική οπότε η βασική προτεραιότητα είναι η παραμονή. Έχουμε πολύ μικρό μπάτζετ, όμως διαθέτουμε σοβαρή διοίκηση, θερμό κοινό και μία σοβαρή ομάδα. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που στην ομάδα μπορώ να ασχοληθώ μόνο με το μπάσκετ κάτι που στην εποχή μας είναι πολυτέλεια”.
Για το πρωτάθλημα της Β’ εθνικής Βορρά:
“Δεν μπορούμε ακόμα να βγάλουμε συμπεράσματα, καθώς όλες οι ομάδες ψάχνονται. Ήδη γίνεται ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρωτάθλημα και θα είναι έτσι και στη συνέχεια. Τα Πεύκα, το Στρατώνι και η Λευκάδα είναι ομάδες που δείχνουν να ξεχωρίζουν, όμως ίσως προκύψει και κάποιος άλλος διεκδικητής”.
infobasket.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria