Έρχεται ο Άρης για φιλικό με Καστοριά - OlaDeka

Έρχεται ο Άρης για φιλικό με Καστοριά

Έρχεται ο Άρης για φιλικό με Καστοριά
Πάνω στις αδυναμίες των παικτών του θέλει να δουλέψει κατά το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ώστε ο Άρης να παρουσιαστεί πιο δυνατός στη συνέχεια.
Για το λόγο αυτό, ο Σέρβος τεχνικός ζήτησε από τη διοίκηση να προγραμματιστούν τρία φιλικά παιχνίδια, προκειμένου να έχει την ευκαιρία ν΄ αξιολογήσει τα μειονεκτήματα

των «κίτρινων».

Στο πλαίσιο αυτό, ο Άρης θ΄ αγωνιστεί στην Καστοριά στις 16 Οκτωβρίου (17.00)κόντρα στους «γουναράδες», με τις δύο πλευρές να βρίσκονταν σε συνεχή επαφή ήδη από το διάστημα της προετοιμασίας για την πραγματοποίηση του εν λόγω φιλικού.
Μάλιστα, το θέμα χειρίζονταν αποκλειστικά ο Υπεύθυνος Τύπου της Καστοριάς, Βασίλης Χριστόπουλος, που είχε διαρκή επικοινωνία με στελέχη του Άρη και κυρίως με τον Γιώργο Κολτσίδα.
Ήδη με την ανακοίνωση του φιλικού, ο κόσμος του νομού της Καστοριάς έχει δείξει ζωηρό ενδιαφέρον για να παρευρεθεί σε αυτή τη συνάντηση, ενώ βροντερό παρών αναμένεται να δώσει και ο τοπικός Σύνδεσμος του Άρη.
Τέλος, μέσα στα πλάνα των «κίτρινων» είναι και ένα φιλικό παιχνίδι με τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα και παράλληλα αναζητείται και τρίτος αντίπαλος, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτής της μίνι προετοιμασίας του Άρη.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria