«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Καστοριά – Δράσεις Προληπτικής Ιατρικής - OlaDeka

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Καστοριά – Δράσεις Προληπτικής Ιατρικής

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Καστοριά – Δράσεις Προληπτικής Ιατρικής
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέτασε 558 παιδιά στη Θεσσαλονίκη! Νέοι σταθμοί:Σέρρες, Δράμα, Καστοριά, Δωδεκάνησα.

Το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» βρέθηκε στο Νομό Θεσσαλονίκης από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 11 Οκτωβρίου πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις σε 558 παιδιά.
Σε συνεργασία με τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» επισκέφτηκε το Δήμο Παύλου Μελά από τις 30 Σεπτεμβρίου έως και τις 4 Οκτωβρίου εξετάζοντας 314 παιδιά. Στη συνέχεια, επισκέφτηκε το Δήμο Θεσσαλονίκης από τις 5 έως και τις 11 Οκτωβρίου, όπου εξέτασε 244 παιδιά.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» υλοποιεί προγράμματα Προληπτικής Ιατρικής από το 2002, όπου έως και το 2012 έχουν συνολικά εξεταστεί 23.852 παιδιά σε όλη τη χώρα. Από τις αρχές του 2013 μέχρι και σήμερα, 12.455 παιδιά εξετάστηκαν στην Κρήτη, την Εύβοια, τα Κύθηρα, το Μαρούσι, τη Δράμα, την Κέρκυρα, τον καταυλισμό ΚΙΑΦΑ, το Ίλιον, την Αμοργό, τη Φλώρινα, τα Άγραφα, την Κεφαλονιά και τη Θεσσαλονίκη!
Για το 2013 ο στόχος είναι να εξεταστούν πανελλαδικά 18.000 παιδιά!
Κινητήριος δύναμη της φετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμόςJohnson & Johnson Corporate Citizenship Trust. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του οργανισμού διασφαλίσθηκαν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγράμματος του 2013 για τον «Ιπποκράτη» και την παροχή των πολύτιμων υπηρεσιών του στα παιδιά.

Επόμενοι σταθμοί της δράσης Προληπτικής Ιατρικής:

Κινητό Πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»:
● Θα βρίσκεται μέχρι και τις 18 Οκτωβρίου στο Δήμο Σερρών, στον κεντρικό πεζόδρομο
● Θα βρίσκεται στο Δήμο Δράμας, 19 έως και 25 Οκτωβρίου, στην πλατεία Ελευθερίας
● Θα βρίσκεται στο Δήμο Καστοριάς, από τις 29 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου
Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα: 
● Βρίσκεται ήδη στα Δωδεκάνησα για την παροχή οδοντιατρικής φροντίδας στους κατοίκους των ακριτικών νησιών του Νομού και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της Ρόδου.
eimaimama.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria