Ουσταμπασίδης: Ο κ. Κορμαρής αποκλειστικά δική μου επιλογή – Παρελθόν για την Καστοριά Σαββίδης, Τσιρώνης - OlaDeka

Ουσταμπασίδης: Ο κ. Κορμαρής αποκλειστικά δική μου επιλογή – Παρελθόν για την Καστοριά Σαββίδης, Τσιρώνης

Ουσταμπασίδης: Ο κ. Κορμαρής αποκλειστικά δική μου επιλογή – Παρελθόν για την Καστοριά Σαββίδης, Τσιρώνης
Παράπονα για τις διαιτησίες
Αποκλείστηκε, εντελώς άδικα, η Καστοριά από την επόμενη φάση του κυπέλλου της Γ΄Εθνικής ερασιτεχνικής, αφού έχασε στην Χαλάστρα, από τον τοπικό Καμπανιακό με σκορ 1-0. Οι “γουναράδες” κυριάρχησαν στο γήπεδο, δέχθηκαν ένα γκολ σε

μία αντεπίθεση των γηπεδούχων, ενώ τους ακυρώθηκε κανονικότατο γκολ του Τσαμασλίδη στο 85΄, όπου ο διαιτητής κ. Τσιμεντερίδης δεν κατάλαβε και ό ίδιος τι υπέδειξε. Χαρακτηριστικό είναι το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το οποίο αποδεικνύει “του λόγου το αληθές”, με τον ρέφερυ, εκ Κοζάνης ορμώμενο, να εκτίθεται ανεπανόρθωτα.

“Συγχαρητήρια στον κ. Τσεμεντερίδη και στους βοηθούς του για την διαιτησία τους στον αγώνα της Καστοριάς με τον Καμπανιακό” δήλωσε ο πρόεδρος της Καστοριάς Παναγιώτης Ουσταμπασίδης. Και ο κ. Ουσταμπασίδης συνέχισε: “Και δεν το λέω ειρωνικά, το λέω γιατί η διαιτησία ήταν πολύ καλή. Όμως αν έχει συνείδηση ο κ. Τσιμεντερίδης, ας βγει να μας εξηγήσει τον λόγο που ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ της ισοφάρισης μας και στέρησε από την Καστοριά το δικαίωνα να διεκδικήσει την πρόκριση της, στην επόμενη φάση του κυπέλλου”.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Καστοριά είχε παράπονα και από την διαιτησία του κ. Τσιρώνη, του Σ. Δ. Π. Αιτωλοακαρνανίας, στον αγώνα της με τον Εθνικό Φιλιππιάδας, όπου ο εν λόγω ρέφερυ έδειξε πέντε κίτρινες κάρτες και μία κόκκινη στους παίκτες της, ενώ ανέχθηκε το αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων, δείχνοντας σε αυτούς μόλις μιά κίτρινη, αλλά θεώρησε ότι ήταν μία άτυχη στιγμή του εν λόγω διαιτητή.
Όμως δύο φορές να συμβαίνει να υπάρχει άτυχη στιγμή των διαιτητών σε βάρος της ομάδας μας, μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας, παραπάει να είναι σύμπτωση. Ο κ. Τσιμεντερίδης στέρησε από την Καστοριά την πιθανότητα της πρόκρισης της στον επόμενο γύρο και την ευκαιρία για περαιτέρω διάκριση στον θεσμό του κυπέλλου. Με αυτό τον τρόπο, εσκεμμένα η μη, έπαιξε το παιχνίδι κάποιων, που πάνε κόντρα στην ομάδα μας, για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους. Ας μην τολμήσει και μιλήσει για ανθρώπινο λάθος ο Κοζανίτης ρέφερυ, γιατί ήταν μπροστά στην φάση και η αντίδραση του με το να ακυρώσει το πεντακάθαρο γκολ της Καστοριάς, δικαιολογημένα συνοδεύεται από έντονη καχυποψία.
Παράλληλα ο πρόεδρος της Καστοριάς κ. Ουσταμπασίδης, επικοινωνώντας με τοkastoria-fc.com, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Επειδή ακούγονται πολλές ανυπόστατες φήμες, για το πως ήλθε ο Κώστας Κορμαρής στην Καστοριά, έχω να τονίσω ότι ο ερχομός του κ. Κορμαρή στην Καστοριά είναι, αποκλειστικά, δική μου και μόνο δική μου επιλογή. Δεν μου πρότεινε κανείς τον κ. Κορμαρή, ούτε, πολύ περισσότερο, μου τον επέβαλε κάποιος άλλος. Επαναλαμβάνω ο κ. Κορμαρής αποτελεί καθαρά δική μου επιλογή και εγώ είμαι αυτός που θα κριθώ για αυτό. Ότι άλλο ακούγεται και διαδίδεται είναι “εκ του πονηρού” για να αποπρονατολισθεί ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας κι αυτό είναι κάτι που δεν το επιτρέπω. Από την αρχή το σύνθημα μας είναι δουλειά και διαφάνεια και σε αυτό επάνω συνεχίζουμε να κινούμαστε”.
Ακόμη, παρελθόν, αποτελεί από την ομάδα μας ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο κ. Ουσταμπασίδη ζήτησε να μην συνεχίσει στην ομάδα, αφού δεν μπορεί να ακολουθήσει το πρόγραμμα του κ. Κορμαρή.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με σχετική δήλωση του κ. Ουσταμπασίδη, “λύθηκε” η συνεργασία με τον team manager Τάκη Τσιρώνη, λόγω διαφοράς φιλοσοφίας. “Η Καστοριά είναι από την αρχή ανοικτή σε όλους, όσους θέλουν να προσφέρουν στην ομάδα. Αν κάποιοι θέλησαν να το εκμεταλλευτούν, ποικιλοτρόπως, ατύχησαν γιατί το μόνο που κατάφεραν ήταν να κλείσουν την πόρτα της”, δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο πρόεδρος της Καστοριάς, στέλνοντας το μήνυμα προς πολλούς αποδέκτες.
kastoria-fc.com
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria