Στατιστικά πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς (6η αγωνιστική) - OlaDeka

Στατιστικά πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς (6η αγωνιστική)

‘’Τρένο’’ η ”Αστραπή” Μεσοποταμίας, που πέρασε και από τη ‘’Δόξα’’ Κορησού, υποχρεώνοντάς την, μάλιστα, στην πρώτη της εντός έδρας ήττα, ενώ οι ‘’κιτρινόμαυροι’’ μετρούν 4 συνεχόμενες νίκες, εξακολουθώντας να οδηγούν την… κούρσα του πρωταθλήματος.

Μόνη στη 2η θέση αναρριχήθηκε η ΑΕ Γραμμοχωρίων, που πέτυχε ευρεία νίκη (4-0) επί της ΑΕ Βιτσίου, εκμεταλλευόμενη, ωστόσο, τις ισοπαλίες της ‘’Δόξας’’ Αμπελοκήπων στο Νεστόριο και της Καλλιθέας στο Άργος Ορεστικό.

– Σημειώθηκαν 25 γκολ – φθάνοντας συνολικά τα 151 σε 6 αγωνιστικές – τα 14 εκ των οποίων πέτυχαν οι γηπεδούχοι, ενώ τρεις ομάδες, ΑΕ Βιτσίου, ‘’Κεραυνός’’ Χιλιοδένδρου και ”Δόξα” Κορησού δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

– Τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη πέτυχε ο ”ΠΑΟΚ” Κωσταραζίου (5-1 τον ”Γράμμο” Μαυροχωρίου).

– Από τα 151 τέρματα που σημειώθηκαν στις 6 αγωνιστικές, τα 96 πέτυχαν οι γηπεδούχοι και τα 55 οι φιλοξενούμενοι.

– ΓΚΟΛ ΗΜΙΧΡΟΝΩΝ : Α’ ημ. 8 και Β’ ημ. 17. Από τα 151 γκολ που σημειώθηκαν συνολικά στις 6 πρώτες αγωνιστικές, τα 71 επιτεύχθηκαν στο α’ ημίχρονο και 80 στην επανάληψη!!!

– Εξακολουθούν και σκοράρουν σε όλους τους αγώνες τους οι: ”Δόξα” Αμπελοκήπων, ”Γράμμος” Μαυροχωρίου και ”Αστραπή” Μεσοποταμίας.

– Το απόλυτο εντός έδρας έχουν οι: ΑΕ Γραμμοχωρίων και η ‘’Δόξα’’ Αμπελοκήπων, ενώ χωρίς ήττα εντός έδρας παραμένουν ο Παναργειακός, η Καλλιθέα και ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.

– Το απόλυτο εκτός έδρας (3 στα 3) έχει μόνο η ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας.

– Την πρώτη ήττα εντός έδρας γνώρισαν : ο Νταηλάκης και η ‘’Δόξα’’’ Κορησού.

– Την πρώτη νίκη εντός έδρας πέτυχε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου και, μάλιστα, με το εμφατικό 5-1 επί του ‘’Γράμμου’’ Μαυροχωρίου

– Την παραγωγικότερη επίθεση διαθέτουν: η ”Δόξα” Αμπελοκήπων με 18 και η ”Αστραπή” Μεσοποταμίας με 16 γκολ, ενώ τη χειρότερη άμυνα έχει η ”Φλατσάτα” Οινόης με 18, όσα και ο ”Γράμμος” Μαυρο-χωρίου.

– Τη χειρότερη επίθεση διαθέτουν: η ΑΕ Βιτσίου (4) και η ”Δόξα” Κορησού (5).

– Το πιο γρήγορο γκολ της 6ης αγωνιστικής σημείωσε ο Κώστας Ελευθεριάδης της ”Φλατσάτας” Οινόης, στο 5′, που ήταν και το μοναδικό στην αναμέτρηση με τον ΄΄Κεραυνό’’ Χιλιοδένδρου, χαρίζοντας το πολύτιμο ‘’τρίποντο στην ομάδα του, ενώ το πιο αργοπορημένο γκολ της αγωνιστικής πέτυχε ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, ο Αντωνιάδης του ‘’Γράμμου’’ Μαυροχωρίου, πετυχαίνοντας το γκολ της… τιμής (5-1) στη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ Κωσταραζίου.

– Από τα 25 γκολ που καταγράφηκαν στην 6η αγωνιστική, τα δύο από αυτά σημειώθηκαν με πέναλτι, στην ίδια αναμέτρηση και με τον ίδιο σκόρερ (Λάκης του ΠΑΟΚ Κωσταραζίου).

– Κυριαρχία της έδρας : Οι γηπεδούχοι εξακολουθούν να έχουν τον πρώτο λόγο στις 6 πρώτες αγωνιστικές, αφού σε σύνολο 42 αγώνων, μετράνε 24 νίκες, ενώ σημειώθηκαν 7 ”Χ”ινάρια και 11 ”διπλά”.

– Πέντε ομάδες αντιπαθούν τα ”Χ”, αφού μέχρι σήμερα δεν έφεραν ισόπαλο αποτέλεσμα : ”Αστραπή” Μεσοποταμίας, Νταηλάκης, ”Ηρακλής” Πολυκάρπης, ΑΕ Βιτσίου και ”Φλατσάτα” Οινόης.

– Εβδομήντα ένας (71) ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει τα 151 γκολ του πρωταθλήματος, εκ των οποίων τα 6 είναι αυτογκόλ! Στην 6η αγωνιστική, το πρώτο τους τέρμα στο πρωτάθλημα σημείωσαν 5 ποδοσφαιριστές: Ξανθόπουλος, Βλαχόπουλος, Αχμετλί, ενώ από δύο φορές σκόραραν οι : Πατσιόπουλος και Λάκης.

ΑΥΤΟΓΚΟΛ : Ο Ευαγγέλου του Νταηλάκη, ήταν ο άτυχος της 6ης αγωνιστικής, καθώς σκόραρε σε βάρος της ομάδας του, ενώ- συνολικά – τα αυτογκόλ σε 6 αγωνιστικές έφτασαν στα έξι!!!

ΣΚΟΡΕΡ : Την… κούρσα στον πίνακα των σκόρερ οδηγεί ο Αντωνιάδης του ”Γράμμου” Μαυροχωρίου με 7 γκολ, ενώ ακολουθούν με 5 γκολ οι εξής τρεις ποδοσφαιριστές : Μιχαλόπουλος Ν., Γουγούσης (”Δόξας” Αμπελοκήπων) και Μήλιος Γ. (ΑΕ Γραμμοχωρίων)

– ΑΠΟΒΟΛΕΣ : Τρεις αποβολές προέκυψαν στην 6η αγωνιστική : Στασινόπουλος (ΠΑΟΚ Κωσταραζίου), Κεσίδης (Νεστορίου) και Κοτανίδης (”Ηρακλή” Πολυκάρπης), φθάνοντας – συνολικά – τις 10 αποβολές στο πρωτάθλημα.

– Η 7η αγωνιστική, περιλαμβάνει τη σπουδαία αναμέτρηση ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ – ΑΕ ΓΡΑΜΜΟ-ΧΩΡΙΩΝ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια ΝΤΑΗΛΑΚΗ-ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ και ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ.ΣΕΝΤΡΑ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria