Καστοριά – “Φίλοι Περιβάλλοντος”: Διαγωνισμό φωτογραφίας για την έκδοση του ημερολογίου 2014 - OlaDeka

Καστοριά – “Φίλοι Περιβάλλοντος”: Διαγωνισμό φωτογραφίας για την έκδοση του ημερολογίου 2014

Καστοριά – “Φίλοι Περιβάλλοντος”: Διαγωνισμό φωτογραφίας για την έκδοση του ημερολογίου 2014
Ο Σύλλογος “Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς”, στα πλαίσια της έκδοσης του ημερολογίου, του έτους 2014, προκηρύσσει διαγωνισμό φωτογραφίας
Όροι συμμετοχής:

1) α) Οι φωτογραφίες θα έχουν θέμα το “Περιβάλλον”, αποκλειστικά και μόνο του νομού Καστοριάς.
β) Όλες οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι έγχρωμες.
2) Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να συμμετέχει μόνο με μία  (1) φωτογραφία.
3) Σε κάθε φωτογραφία θα δοθεί από την διοργάνωση αύξοντος αριθμός για το αδιάβλητο του διαγωνισμού.
4) α) Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν τη φωτογραφία με την οποία συμμετέχουν στο διαγωνισμό, από την 5η Οκτωβρίου 2013 έως και τη 15η Οκτωβρίου 2013, στο email,  [email protected].
β) Κάθε διαγωνιζόμενος θα πρέπει μαζί με την φωτογραφία να αποστέλλει και τα στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο σταθερό – κινητό και e-mail (σε περίπτωση που είναι διαφορετικό από το e-mail αποστολής).
5) Η βαθμολόγηση θα γίνει με τον εξής τρόπο:
α) Από τη 15η Οκτωβρίου 2013 θα αναρτηθούν όλες οι φωτογραφίες σε ειδικό banner στην ιστοσελίδα totsarsi.gr ώστε να μπορεί ο επισκέπτης της σελίδας να ψηφίσει.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικτυακής ψήφισης στις 25 Οκτωβρίου, η βαθμολογία της κάθε φωτογραφίας θα διαιρεθεί με τον αριθμό των συμμετεχόντων, στο διαγωνισμό, ώστε να προκύψει ο μέσος όρος.
β) Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η βαθμολογία της ειδικής *5μελούς επιτροπής η οποία αφού δει και κρίνει όλες τις φωτογραφίες, θα τις βαθμολογήσει από το 0 έως το 10.
γ) Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τη φωτογραφία με την οποία συμμετέχουν στο διαγωνισμό, στο κατάστημα/φωτογραφείο Studio Tsolis Κελέτρου 2 (έναντι Δικαστηρίων), -το οποίο είναι υπεύθυνο για την έκδοση του ημερολογίου-  σε ψηφιακή μορφή και σε διαστάσεις 20χ30 (300dpi), ή με email στο [email protected].
Όλες οι φωτογραφίες θα **εκτεθούν σε εκδήλωση/δεξίωση που θα πραγματοποιηθεί στο Hotel Tsamis, σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο και σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.
Όλες οι συμμετοχές θα βραβευθούν με επαίνους συμμετοχής, ενώ οι δώδεκα (12) πρώτες φωτογραφίες, σύμφωνα με την τελική βαθμολογία, θα διακοσμήσουν το ετήσιο ημερολόγιο 2014 του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς, ενώ σε κάθε φωτογραφία θα αναγράφετε το όνομα του δημιουργού.
*1) Βασίλειος Σταμπουλίδης (πρόεδρος συλλόγου Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς)
2) Αναστάσιος Φράσιας (Φωτογράφος)
3) Δημήτριος Τσουρτσούλας (Φωτογράφος)
4) Γρηγόριος Τσάμης (μέλος του συλλόγου Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς)
5) Χρήστος Κουσουρής (πρόεδρος συλλόγου Πολιτιστικός Σύλλογος ”Το Τσαρσί”)
**(Οι φωτογραφίες θα τυπωθούν δωρεάν από το φωτογραφείο Studio Tsolis Κελέτρου 2 (έναντι Δικαστηρίων).
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ”Το Τσαρσί”, προσφέρει στο σύλλογο ”Φίλοι Περιβάλλοντος Καστοριάς”,  τον διαδικτυακό του τόπο (web site) καθώς και το κοινωνικό του δίκτυο (facebook), για τη διαδικασία του διαγωνισμού, ώστε να επιλεγούν οι φωτογραφίες για την έκδοση του ημερολογίου 2014.
Ειδικές πληροφορίες για το διαγωνισμό τηλ. 24670 28891
totsarsi.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria