Α.Ε Γραμμοχωρίων- Ακαδημία Α.Ο Κάστωρ 2-1 - OlaDeka

Α.Ε Γραμμοχωρίων- Ακαδημία Α.Ο Κάστωρ 2-1

Α.Ε Γραμμοχωρίων- Ακαδημία Α.Ο Κάστωρ 2-1
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς η ομάδα των Γραμμοχωρίων κατάφερε να πάρει την πρόκριση και να περάσει στην επόμενη φάση

του κυπέλλου.

Μόχθησε αλλά πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα η ομάδα των Γραμμοχωρίων, κερδίζοντας 2-1 την ομάδα του Κάστωρ.
Τα ”πιτσιρίκια” του Παναγιώτη Αντωνίου δυσκόλεψαν τους παίκτες των Γραμμοχωρίων και τους ανάγκασαν να παλέψουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο μέχρι και το τελευταίο λεπτό της παράτασης.
Ο Κάστωρ στημένος και διαβασμένος παρουσιάστηκε πολύ καλός στο Α ημίχρονο και πήρε κεφάλι στο σκορ στο 37ο λεπτό,κόντρα στην ροή του ματς.
Στο δεύτερο μέρος ο προπονητής της ομάδος μας πέρασε στο παιχνίδι τον Μήλιο Γ και τον Δασκουλίδη, κάνοντας την ομάδα πιο επιθετική, θέλοντας να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.
Τα Γραμμοχώρια άρχισαν να πιέζουν στο μισό γήπεδο τον Κάστωρ, ο οποίος λίγο έλειψε σε μια υποδειγματική αντεπίθεση να κάνει το 0-2 και να ρίξει στο καναβάτσο την ομάδα μας, χάνοντας τετ α τετ στο 57ο λεπτό με τον Κύρου.
Η ισοφάριση άργησε λίγο αλλά ήρθε στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης από τον Αχμετλί, ο οποίος μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ιωσιφίδη πήδηξε πιο ψηλά από δύο αντιπάλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Στα αμέσως επόμενα δευτερόλεπτα ο Αχμετλί από ήρωας του ματς κόντεψε να γίνει ο μοιραίος για την ομάδα των Γραμμοχωρίων καθώς αντίκρισε δικαιολογημένα την κόκκινη κάρτα του διαιτητή για άσεμνη χειρονομία στον πανηγυρισμό του.
Και ενώ όλοι περίμεναν πως μετά την κόκκινη κάρτα τα Γραμμοχώρια θα κλειστούν και τα ηνία του αγώνα θα αναλάβει ο Κάστωρ, συνέβη το ακριβώς αντίθετο.
Τα Γραμμοχώρια ήταν σαν να έπαιζαν με 11 παίκτες και σφυροκοπούσαν την αντίπαλη εστία χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τους Μήλιο Γ, Μήλιο Σ και Ιωσιφίδη.
Η κανονική διάρκεια βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο σκορ και έτσι οδηγηθήκαμε στην παράταση.
Εκεί καθάρισε ο Μήλιος Σ. ο οποίος στο 97ο λεπτό μετά από λάθος συνεννόηση της αντίπαλης άμυνας πήρε την μπάλα και πλάσαρε εύκολα και έκανε το 2-1 που έμελε να είναι και το τελικό σκορ.
Στον χρόνο που απέμενε για την λήξη χάθηκαν δύο καλές ευκαιρίες για την ομάδα μας με τον Μήλιο Γ.
Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Δημητριάδη βρήκε τους παίκτες ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν την παλικαρίσια πρόκριση.
Αντίπαλος στην επόμενη φάση είναι η Αστραπή Μεσοποταμίας.
Η σύνθεση της ομάδος μας:
Χυσολάρι, Ιωσιφίδης, Κωστάρας(46′ Μήλιος Γ), Παπαδάμου, Διαμαντάρας, Παπαρίζος, Κοτζαφίλιος, Μήλιος Σ, Μακρίδης(94′ Παπαϊωάννου), Ρέββας(40′ Δασκουλίδης),Αχμετλί
grammoxwria.blogspot.gr
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria