ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΕΝΩ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ,O NIMITΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ->ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...ΣΙΩΠΟΥΝ - OlaDeka

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: ΕΝΩ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ,O NIMITΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ->ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…ΣΙΩΠΟΥΝ

γράφει ο Ευτυχίδης Γρηγόριος

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΝΙΜΙΤΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ και ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΊΤΑΙ

κατά το διεθνές δίκαιο οποιαδήποτε Διεθνής/Ευρωπαϊκή Συνθήκη πριν το 1948 είναι ΑΚΥΡΗ. Έτσι με την δημιουργία των Ηνωμένων εθνών, όπου κατά την περίοδο 1945-1949 υπέγραψαν 192 χώρες (σήμερα), καθορίστηκαν τα σύνορα και απαγορεύτηκε η διεκδίκηση ξένων εδαφών ,αλλά και οι προσαρτήσεις εδαφών σε υπάρχον κράτος

ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΝΕ, ΟΤΙ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 100 ΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΤΟ 2012, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1948 , άλλα και ότι την ακύρωσαν οι Βαλκανικοί πόλεμοι . ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ …..

Ο ΝΙΜΙΤΣ ΔΗΛΩΣΕ

«Το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα» !!!!!!!!!!!!!!!!!


ΡΕ ΜΑΚΑΚΑ ΝΙΜΙΤΣ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η Σερβία απέκτησε το Κοσσυφοπέδιο, το Νόβι Παζάρ, καθώς και τη Βόρεια και Κεντρική Μακεδονία, μαζί με το Μοναστήρι. Στη Ρουμανία δόθηκε ένα σημαντικό μέρος της Δοβρουτσάς. Η Βουλγαρία κράτησε ένα μικρό μέρος της Μακεδονίας, καθώς και τη Δυτική Θράκη
ΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ;

ΚΑΙ Ο ΝΙΜΙΤΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ

«Η Μακεδονία είναι μεγάλη περιοχή η οποία οριοθετήθηκε (με τη Συνθήκη του Βουκουρεστίου) πριν από 100 χρόνια. Το μεγαλύτερο μέρος της Μακεδονίας ανήκει στην Ελλάδα, συνεπώς πρέπει να υπάρχει ένας προσδιορισμός ώστε να γίνεται σαφής διάκριση. Υπό το πρίσμα αυτό πρότεινα έναν προσδιορισμό. Η ελληνική πλευρά έχει θέση σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός, ενώ η κυβέρνηση των Σκοπίων έχει διαφορετική άποψη επί αυτού. Πρόκειται για μία ουσιαστική διαφορά. Το θετικό είναι ότι συζητάμε με τα δύο μέρη για ένα όνομα το οποίο θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία, όμως υπάρχει διαφορά σχετικά με το που πρέπει να τεθεί ο προσδιορισμός», εξήγησε ο ειδικός διαμεσολαβητής.

Όπως διευκρίνισε ο Αμερικανός διπλωμάτης, έκανε μία πρόταση για μία ονομασία η οποία «πρέπει να περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία διότι η χώρα βρίσκεται στην περιοχή της Μακεδονίας, όμως δεν είναι ολόκληρη η Μακεδονία». !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ
ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ;
ΟΧΙ

ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ
ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΗΜΑ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ;

news-cobra
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria