Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά τον Kαθηγητή Κώστα Ράδο - OlaDeka

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά τον Kαθηγητή Κώστα Ράδο

Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά τον Kαθηγητή Κώστα Ράδο
Συντετριμμένη η κοινότητα του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας αποχαιρετά το μέλος της Κώστα Ράδο σήμερα 10/09/2013 στις 7.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων

Τρικάλων…

ο Κώστας Ράδος έχασε τη ζωή του πέφτοντας από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας στα Τρίκαλα.

Την Τρίτη 10 – 9 – 2013 και ώρα 7.00μ.μ., στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων Τρικάλων, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του καθηγητή του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας Κώστα Ράδουπου έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας.

Ο 47χρονος Κωνσταντίνος έπεσε κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί από το μπαλκόνι του σπιτιού του – Άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο…

Ο 47χρονος Τρικαλινός που βρέθηκε στο κενό από τον 2ο όροφο του σπιτιού του στη περιοχή της ΔΕΗ, κατέληξε στο χειρουργείο λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ της Δευτέρας (09-09-2013).

Ο άτυχος άντρας, που ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, μηχανολόγος στο επάγγελμα, έφερε πολλαπλά τραύματα από τη πτώση του, λίγες ώρες νωρίτερα. Οι ακριβείς συνθήκες δεν έχουν αποσαφηνιστεί ακόμη και ερευνώνται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr ο 47χρονος εισήχθη στο νοσοκομείο Τρικάλων βαριά τραυματισμένος με πολλαπλά κατάγματα και άφησε την τελευταία του πνοή στο χειρουργείο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria