ΕΠΕΙΓΟΝ- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ HOLLYWOOD! ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ FICA ΣΤΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΥΣ - OlaDeka

ΕΠΕΙΓΟΝ- ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ HOLLYWOOD! ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ FICA ΣΤΟΥΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΟΥΝΟΠΟΙΟΥΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE

Επείγουσα επιστολή της διεθνούς ομοσπονδίας γούνας αναφέρει προς όλους τους εμπλεκόμενους με τη γουνοποιητική παραγωγή στον κόσμο, την άσχημη εξέλιξη για τον κλάδο που υφίσταται στην πόλη του δυτικού Hollywood όσον αφορά την απαγόρευση για τα
γουνοποιητικά προιόντα που τίθεται σε ισχύ.

Η παγκόσμια ομοσπονδία, μεταφέρει την έκκληση του Αμερικανικού συμβουλίου πληροφόρησης για τη γούνα (FICA) για συμπαράσταση και ενεργή βοήθεια στον αγώνα που κάνει (η FICA) ενάντια στην απαγόρευση.

ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ

Η FICA ζητά από όλους τους υποστηρικτές της αληθινής-φυσικής γούνας, να σχολιάσουν και να καταθέσουν την άποψή τους στον ιστότοπο http://www.styleite.com/retail/west-hollywood-fur-ban-2/ όπου ήδη έχει ξεκινήσει μεγάλη συζήτηση για το θέμα στα σχόλια του σχετικού άρθρου το οποίο μεταφράζει σε ελεύθερη απόδοση το oladeka στα Ελληνικά:

«Από την επόμενη εβδομάδα, το Δ.Hollywood θα είναι η πρώτη πόλη στην Αμερική, που θα απαγορεύσει την πώληση της γούνας. Καταστήματα προσφορών, μεταφορικές εταιρείες, εταιρίες μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και έμποροι δεν μπορούν πλέον σύμφωνα με την απαγόρευση να εισάγουν και να πουλήσουν οτιδήποτε έχει γούνα. Είναι ομολογουμένως δίκαιο ως ένα σημείο. 


Τα καταστήματα θα διατηρήσουν το δικαίωμα να δειγματίζουν γούνινα προιόντα, αλλά για την τελική αγορά θα πρέπει να κατευθύνουν τους πελάτες τους σε καταστήματα εκτός πόλεως, στα οποία θα επιτρέπεται η πώληση.


Το πρόστιμο που παραβατικά θα συνεχίσουν να πωλούν γουνοποιητικά προιόντα κυμαίνεται από 250 έως 800 δολλάρια κάτι το οποίο θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για όσους σκεφτούν να παρανομήσουν. 


Ο δήμαρχος της πόλης ισχυρίζεται ότι η απαγόρευση επιβλήθηκε για ηθικούς λόγους.
Είναι μια αμφιλεγόμενη απόφαση. Η κακοποίηση των ζώων είναι είναι ένα θέμα, αλλά πολλοί άνθρωποι ζουν από την πώληση της γούνας. 


Τι πιστεύετε για το θέμα?
Πρόκειται για μια υπόθεση όπου απλά η τοπική διοίκηση του West Hollywood ξεπέρασε τα όρια?


Ή είναι μια προφανής ηθική επιλογή που θα εξαπλωθεί σε όλη άλλες πόλεις των ΗΠΑ; Ενημερώστε μας στα σχόλια!»

Στη συνέχεια, η FICA συμπληρώνει:

Για να σας βοηθήσουμε στη σύνταξη-απάντησή σας παρακαλώ εξετάστε τα ακόλουθα σημεία :

·Το West Hollywood ιδρύθηκε για να είναι μια πόλη όπου οι προσωπικές συμπεριφορές είναι δικαίωμα και παρ ότι πολλοί θα τις επικρίνουν, ο νόμος δεν θα κρίνει και δεν θα νομοθετήσει καταδικαστικά.

· Επί του παρόντος, το West Hollywood αναγκάζει τροποποίηση της συμπεριφοράς, με τη μορφή των αυστηρών κανονισμών. Ένας από τους κανονισμούς αυτούς είναι η απαγόρευση της πώλησης γουναρικών εντός του ορίου της πόλης.

· Δεν είναι ένα θέμα της κακοποίησης των ζώων. Είναι ένα ζήτημα της ελευθερίας των καταναλωτών. Έχουμε το δικαίωμα ως πολίτες να αγωνιστούμε για την ελευθερία της επιλογής μας.

· Ο κλάδος της γούνας είναι εξαιρετικά υπεύθυνος και οι κανόνες ρυθμίζονται σε κράτικό, ομοσπονδιακό, και διεθνές επίπεδο για να εξασφαλιστεί ότι δεν χρησιμοποιούνται απειλούμενα με εξαφάνιση ζώα.

· Παρ ότι το West Hollywood προσπαθεί να γίνει μία πόλη των ελεύθερων επιλογών, στην πραγματικότητα εκάνει ακριβώς το αντίθετο με το να δημιουργεί νόμους απαγόρευσης της πώλησης  γούνας.

· Είναι προφανές ότι όλες αυτές οι παρανοήσεις και οι μύθοι που κυκλοφορούν για τη γούνα είναι ψέματα. Πρόσφατα, η PETA  στο περίφημο βίντεο  ζώων που γδέρνονται ζωντανά ήταν στημένο.  Αυτό είναι ένας από τους πολλούς μύθους που επιδιώκουν να διασπείρουν.

· Είναι απλά pay-for-play (πληρωμένες επικοινωνιακές πολιτικές)  σε βάρος των κατοίκων και των επιχειρήσεων στην πόλη.

· Πάνω απ ‘όλα, ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημα μας στο δικαίωμα για την ελευθερία επιλογής του καταναλωτή.

Ανυπομονούμε να διαβάσουμε μια μακρά λίστα των μηνυμάτων αντίθεσης στην απαγόρευση!

Σας ευχαριστούμε!

FICA

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria