ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ FULL SCREEN ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO!

Αρχική » Διάφορα » ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ FULL SCREEN ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO!

ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ FULL SCREEN ΑΥΤΟ ΤΟ VIDEO!

Να σας συστήσουμε την Danielle – ένα πεντάλεπτο βίντεο του σκηνοθέτη Anthony Cerniello, ο οποίος επιχείρησε και κατάφερε να δημιουργήσει μια απίστευτα αληθοφανή προσομοίωση της γήρανσης δημιουργώντας ένα άτομο που στην πραγματικότητα δεν
υπάρχει.

«Η ιδέα ήταν ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν μπορείς να το δεις, μπορείς όμως να το νιώσεις, σαν να γερνάει αυτό το ίδιο» γράφει ο σκηνοθέτης του βίντεο.

Πώς δημιουργήθηκε το έργο

Το άτομο που δημιούργησε ο Cerniello, είναι στην πραγματικότητα μια σύνθεση πολλών διαφορετικών ανθρώπων, όλοι συγγενείς μεταξύ τους. Στην περασμένη γιορτή των Ευχαριστιών ο Cerniello παρευρέθηκε στην επανένωση της οικογένειας της φίλης του Danielle. Μαζί με τον φωτογράφο Keith Sirchio τράβηξε τα πορτρέτα των συγγενών της. Από την μικρότερη της ξαδέρφη μέχρι τους πιο ηλικιωμένους συγγενείς της. Στη συνέχεια επέλεξε τους συγγενείς αυτούς που είχαν παρόμοια δομή οστών στο πρόσωπο και με τη βοήθεια των Nathan Meier και Edmund Earle που ασχολούνται με το animation «ζωντάνεψε» τις φωτογραφίες. Την τελευταία πινελιά στο βίντεο έβαλε ο καλλιτέχνης George Cudd, ο οποίος χρησιμοποιώντας ένα ειδικό 3D πρόγραμμα εξομάλυνε κάποιες λεπτομέρειες στα μάτια και στα μαλλιά των εικονιζόμενων.

ΠΑΤΗΣΤΕ FULL SCREEN
 

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια