Έκτακτη συνεδρίαση σε λιγο στον ΑΓΣ “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” – Τι αναφέρει η διοίκηση για το περιστατικό με τον διαιτητή - OlaDeka

Έκτακτη συνεδρίαση σε λιγο στον ΑΓΣ “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” – Τι αναφέρει η διοίκηση για το περιστατικό με τον διαιτητή

Έκτακτη συνεδρίαση σε λιγο στον ΑΓΣ “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” – Τι αναφέρει η διοίκηση για το περιστατικό με τον διαιτητή
Έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”, θα υπάρξει, σήμερα Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013, στις 21.00, στο Ξενοδοχείο ESPEROS PALACE. Την έκτακτη αυτή συνεδρίαση την ζήτησε ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, ο οποίος, σύμφωνα με

πληροφορίες, θα θέσει “επί τάπητος”, σημαντικά τρέχοντα θέματα, που απασχολούν, άμεσα, την ομάδα. Σε περίπτωση μη απαρτίας, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί, μετά από μία ώρα και συγκεκριμένα στις 22.00.

Όσον αφορά το περιστατικό, που σημειώθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013, κατά την προσέλευση των φιλάθλων στον αγώνα με την Δόξα Κρανούλας, με τον διαιτητή που δεν του επιτράπηκε η δωρεάν είσοδος, στο γήπεδο, η διοίκηση του συλλόγου δια του προέδρου Παναγιώτη Ουσταμπασίδη, εκφράζει την μεγάλη της λύπη και θλίβεται, ειλικρινά, για το συγκεκριμένο περιστατικό, για το οποίο, όμως, δεν φέρει καμιά ευθύνη. Κι αυτό γιατί, την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013, ζήτησε κατάλογο των ονομάτων των διαιτητών, ακριβώς, για να αποφευχθούν τέτοιου είδους καταστάσεις, κάτι στο οποίο η Ε.Π.Σ.Καστοριάς δεν ανταποκρίθηκε. Από την άλλη μεριά ο συγκεκριμένος διατητής, του οποίου ούτε το όνομα γνωρίζουμε, δεν είχε μαζί του την διαιτητική του ταυτότητα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εξυπηρετηθεί.
Η διοίκηση της Καστοριάς ελπίζει, τουλάχιστον, ότι εντός της εβδομάδας, η Ε. Π. Σ. Καστοριάς θα δώσει τον σχετικό κατάλογο, για να μην υπάρξουν στο μέλλον και άλλα τέτοιου είδους θλιβερά περιστατικά, που δεν ταιριάζουν ούτε στο ύφος, ούτε στο ήθος της σημερινής ποδοσφαιρικής οικογένειας του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Καστοριάς “ΚΑΣΤΟΡΙΑ”.
kastoria-fc.com
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria