ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων συνεδριάζει στα ελληνοαλβανικά σύνορα - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων συνεδριάζει στα ελληνοαλβανικά σύνορα

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων συνεδριάζει στα ελληνοαλβανικά σύνορα
Την Παρασκευή 13 και 14 Σεπτεμβρίου 2013 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων θα βρίσκεται στην Καστοριά και συγκεκριμένα στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας θα επισκεφθεί την περιοχή της Καστοριάς και θα βρίσκεται στα σύνορα της χώρας με την Αλβανία και συγκεκριμένα στην περιοχή

Διποταμίας του Δήμου Νεστορίου.

Η σύγκλιση του Διοικητικού Συμβουλίου στην ελληνοαλβανική μεθόριο στην Καστοριά λαμβάνει ιδιαίτερο χαρακτήρα και σκοπός της επίσκεψης είναι να επισημανθεί προς πάσα κατεύθυνση πως οι συνοριακοί αστυνομικοί φυλάνε κάθε σύνορο από τον Έβρο ως την Καστοριά και τα Γιάννενα.
Παράλληλα επισημαίνονται αδυναμίες και προβλήματα στην λειτουργία των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης όπως και το γεγονός πως αύξηση εγκληματικότητας στα χωριά της μεθορίου αποτυπώνουν αδυναμίες που δεν δικαιολογούνται.
Η Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων θα συνεδριάσει την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου στη Διποταμία και θα ενημερωθεί για τα τοπικά προβλήματα στην ελληνοαλβανική μεθόριο. Παράλληλα θα πραγματοποιήσει κύκλο επαφών με την τοπική Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και με τους τοπικούς φορείς του Δήμου. Θα συνομιλήσει με πολίτες των ακριτικών χωριών και θα αναδείξει προβλήματα που απασχολούν Υπηρεσία και τοπική κοινωνία.
Θα διαμηνύσουμε, πως η φύλαξη των συνόρων σε κάθε άκρη αυτής της χώρας θα πρέπει να γίνει πρωταρχικό μέλημα όλων μας. Κάθε πολίτη , κάθε φορέα και κάθε Κυβέρνησης.
Κοινοποίηση
loading...
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria