Καστοριά: Το βιβλίο της Μαρίας Καλενίτσα-Κρίκη εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί - OlaDeka

Καστοριά: Το βιβλίο της Μαρίας Καλενίτσα-Κρίκη εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί

Καστοριά: Το βιβλίο της Μαρίας Καλενίτσα-Κρίκη εξαντλήθηκε και επανακυκλοφορεί
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που με την αγάπη τους ταξίδεψαν “Το σοφό λαγό Πουμ” σε όλη την Ελλάδα ( και όχι μόνο ). Ταξίδεψε τόσο που χρειάστηκε καιδεύτερη έκδοση!!!!!! (Ηδη κυκλοφορεί).
Ο σοφός λαγός Πουμ κι εγώ θέλουμε να στείλουμε ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καστοριάς για την υπέροχη συνάντησης μας και υποσχόμαστε πως θα τα

ξαναπούμε σύντομα!!!!!

Λυπάμαι που κάποιοι φίλοι ταλαιπωρήθηκαν το καλοκαίρι ψάχνοντας το βιβλίο το οποίο είχε εξαντληθεί (αλλά και τα τυπογραφεία χρειάζονται διακοπούλες).
Ο σοφός λαγός Πουμ που καλόμαθε στα ταξίδια, θα έρθει και πάλι να σας συναντήσει.
Στην Καστοριά, εκτός από τα βιβλιοπωλεία ΑΛ-ΠΑ και Γιάννη Κουσά θα τον βρείτε και στο κατάστημα του κυρίου Αργυράκη απέναντι από το δημαρχείο Καστοριάς , στη Ραφήνα στο Βιβλιοπωλείο της Πλατείας, στη Θεσσαλονίκη στα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία, Ραγά, Μπαρμπουνάκη και Μαλιάρη. Στην Αθήνα στα βιβλιοπωλεία Ιανός, Πρωτοπορία, Πολιτεία και Γρηγόρη. Ακόμη μπορείτε να το ζητήσετε σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο και να το παραγγείλουν.
Βέβαια με τόσο τρέξιμο που προβλέπεται μιας κι άρχισε η σχολική χρονιά, το διαδίκτυο μπορεί να σας το φέρει όπου κι αν είστε!!!!
Εύχομαι καλή σχολική χρονιά και δύναμη σε όλους!!!!!!
Μαρία Καλενίτσα-Κρίκη
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria