Πόσο κοστίζει μια ζωή; - OlaDeka

Πόσο κοστίζει μια ζωή;

Πόσο κοστίζει μια ζωή;

– Όσο είναι το γινόμενο της μεταβολής του ποσοστού ενός κόμματος?
-Όσο εξασφαλίζει στην εξουσία τη διάσπαση του λαού?
-Όσο καταφέρνει να διχάζει την κοινή γνώμη?
Άθροισέ τα όλα μαζί και μπορεί να καταλάβεις. Ή και όχι.
Χτες το βράδυ δεν έγινε κάτι καινούριο για την Ελλάδα. Έγινε για άλλη μια φορά ό,τι γίνεται πάντα, όταν η εξουσία φοβάται ότι ο λαός βράζει.
Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν είμαι λόγιος, δεν είμαι καν σκεπτόμενος(όπως φαίνεται) γιατί
ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω πραγματικά γιατί άνθρωποι σκοτώνουν ανθρώπους.
Ενώ λοιπόν κατά τα φαινόμενα το success story πάει κατά διαόλου, οι καρέκλες των τραπεζών τρίζουν μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο, οι φόροι έχουν πάρει την ανιούσα, ο χειμώνας προβλέπεται πολύ βαρύς και η αγανάκτηση το κόσμου ανεβαίνει με λογαριθμική πρόοδο, κάποιο μεγάλο κεφάλι για άλλη μια φορά αποφασίζει.
Ξεκαθαρίζω τη γνώμη μου. Οποιοσδήποτε βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε αυτό το γελοίο θέατρο που λέγεται Βουλή των Ελλήνων είναι 3 πράγματα :
Ψεύτης
Υποκριτής
Πουλημένος
Αν εσύ πιστεύεις κάτι διαφορετικό τότε σταμάτα να διαβάζεις, γιατί είσαι ο επόμενος που θα πάρει ένα μαχαίρι και θα με σκοτώσει επειδή λέω τη σκέψη μου. Όποιος είναι τόσο αφελής που πιστεύει ότι κάποιος από εκεί μέσα ενδιαφέρεται αν εσύ ψάχνεις στα σκουπίδια να φας,αν πεινάει το παιδί σου, πεθαίνει η μάνα σου ή σου παίρνει η τράπεζα το σπίτι είναι εν δυνάμει δολοφόνος μου.
Ένα παιδί δολοφονήθηκε από κάποιον που σε εντεταλμένη υπηρεσία πήρε το αμάξι του, οδήγησε ανάποδα σε μια λεωφόρο και ήρθε επί τουτου να τον σκοτώσει. Δεν με νοιάζει αν ανήκει στη ΧΑ. Με νοιάζει που όπου κι αν ανήκει κάποιοι δικαιολογούν ένα φόνο. Κι αυτό είναι η επιτυχία του συστήματος. Να διασπάσει την κοινή γνώμη. Να πούνε οι μισοί ότι οι φασίστες σκοτώνουν τον κόσμο και οι φασίστες ότι ήταν προβοκάτσια γιατί η ΧΑ θα γίνει σε λίγο αντιπολίτευση.
Αλήθεια, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?
Μήπως είναι ότι κάθε φορά που ξαναφορτώνει η οργή εναντίον του καθεστώτος γίνεται κάτι και σπάει το μέτωπο? Ε?
Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του απέναντι στη δικαιοσύνη.
ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ. Σταμάτα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου, πάρε τις ευθύνες σου και κοίτα στον καθρέφτη τα μούτρα σου. Φταις κι εσύ για όλο αυτό. Φταίμε όλοι. Μα πιο πολύ, αυτοί που ακόμα είναι κάτω από μια σημαία και χειροκροτάνε.
Τι μπορεί να αλλάξει? Τι μπορεί να γίνει? Αυτό θα πρέπει να κάτσει να το αναλογιστεί. Γιατί αν το αφήσει στα χέρια άλλων… Ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει.
Ένας απλός αγωνιστής της καθημερινότητας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria