Απεχώρησε από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς ο Χρήστος Σπυρίδης

Αρχική » Διάφορα » Απεχώρησε από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς ο Χρήστος Σπυρίδης

Απεχώρησε από τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς ο Χρήστος Σπυρίδης
Δείτε την ανακοίνωσε που ανήρτησε στο facebook:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ

ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑ.

ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΜΕ.ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ.ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.
ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΚΟΦΝΣ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ Η ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙ.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΣΗ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΣΑΝ ΚΟΡΜΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΩΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. ΔΗΛΩΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.
ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.ΕΑΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΦΕΡΩ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια