Πέθανε από καρκίνο η πρωταγωνίστρια της συγκλονιστικής καμπάνιας για το κάπνισμα - OlaDeka

Πέθανε από καρκίνο η πρωταγωνίστρια της συγκλονιστικής καμπάνιας για το κάπνισμα

Πέθανε από καρκίνο η πρωταγωνίστρια της συγκλονιστικής καμπάνιας για το κάπνισμα
Εχασε τη μάχη για τη ζωή τη Δευτέρα η πρωταγωνίστρια της συγκλονιστικής αντικαπνιστικής καμπάνιας που έκανε πάνω από 100.000 ανθρώπους να κόψουν την κακιά αυτή συνήθεια. Η Τέρι Χολ έφυγε στα 53 της χτυπημένη από τον καρκίνο από την οποίο νόσησε εξαιτίας του καπνίσματος.
Το 2001 η Τέρι Χολ είχε διαγνωστεί με καρκίνο και είχε αφαιρέσει τον λάρυγγά της.
Πρώην καπνίστρια, μετά την περιπέτεια της, αποφάσισε να βοηθήσει τον κόσμο να κόψει το κάπνισμα. Ετσι πήρε μέρος σε αυτή τη συγκλονιστική καμπάνια στην οποία πρώην καπνιστές δίνουν συμβουλές για τη διακοπή της βλαβερής αυτής συνήθειας. Μπορεί να μην είναι γνωστό το όνομα Terrie Hall, ωστόσο είναι αρκετά δημοφιλές το πρόσωπο της 53χρονης σταρ της αντικαπνιστικής καμπάνιας της CDC. Επίσης μπορεί να θυμάστε την χαρακτηριστική φωνή της, όταν αφηγούταν τις διαφημίσεις της. Η Hall είχε αφαιρέσει το λάρυγγά της μετά από διάγνωση το 2001 ότι πάσχει από καρκίνο στον λάρυγγα.
Η 53χρονη μιλούσε μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος.Η Terrie Hall απεβίωσε τη Δευτέρα από καρκίνο στο νοσοκομείο της Βόρειας Καρολίνα. Ακολουθούν οι πιο γνωστές της διαφημίσεις που είχαν φτάσει περίπου τις 3 εκατομμύρια προβολές στο Διαδίκτυο «Γεια σας είμαι η Terrie και ήμουν καπνίστρια. Θέλω να σας δώσω κάποιες συμβουλές για την προετοιμασία το πρωί» ξεκινά η διαφήμιση.
Σύμφωνα με τη CDC, η Hall, η οποία συμμετείχε σε τέσσερις διαφημίσεις της υπηρεσίας, έκανε και γυρίσματα τις τελευταίες μέρες για μια νέα πιθανή καμπάνια, μετά τη μετάσταση του καρκίνου στον εγκέφαλο, που διαπιστώθηκε το καλοκαίρι. Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, οι διαφημίσεις της Hall ενέπνευσαν αρκετό κόσμο να κόψει το κάπνισμα
Δείτε τη διαφήμιση ΕΔΩ
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria